dravko Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Купувам стационарен телефон HUAWEI, който работи със сим карта, желателно да е некодиран към определен оператор или в краен случай кодиран към мтел (ще се ползва с bob): Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 up - първи и последен Link to comment Share on other sites More sharing options...
arksi Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Здрасти имам го същия, но не знам дали работи към Мтел.... Инъче работи със Сим карти на глобул и бикънект, ако те вълнува ме търси на 0896 19 96 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Здрасти имам го същия, но не знам дали работи към Мтел.... Инъче работи със Сим карти на глобул и бикънект, ако те вълнува ме търси на 0896 19 96 18 Ако е от Globul Home няма да стане - те са кодирани към оператора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Закупен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.