earache Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 NAPALM DEATH - tezi malkite ne gi znajat <{POST_SNAPBACK}> Хе-хе, не бъди много сигурен! Знам ги повече от тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Offspring не е метъл бе, невежо! <{POST_SNAPBACK}> Ммдаа стилът на Offspring може да се определи като джагръндж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 AC/DC До днес за мен са N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 AC/DC ne sa metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ммдаа стилът на Offspring може да се определи като джагръндж Tova ne go razbrah.A mejdu drugoto The Offspring svirqt neo-punk ako0 ne se zablujdavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Amorphis & Sepultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Soulfly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 я кажете има ли някъде "the best" от "Nightwish" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 1vata grupa koqto me zarebi be6e MetallicA tqhnata muzika si e prosto unikalna ili po to4no "klasika" i vse o6te gi slu6am makar i po-malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Значи да си кажа и аз моето мнение за Metallica. Слушах ги от 1984 до 1992 г.Едно време Metallica бяха символ на истинските рокаджии-правиха музика,а не пари държаха се честно спрямо феновете си,раздаваха автографи след всеки концерт,даже и им забраняваха песните по американските радиостанции.И имаха огромна армия от фенове готови на всичко за тях.И изведнъж станаха първи по продажби,взеха Грами .... и започнаха да правят ПАРИ.Заедно с Guns'N'Roses направиха турне,и бяха поканили и Нирвана,но Кърт Кобейн им отказал с аргумента,че не прави комерсални неща.Хетфйилд коментира така:"Че нали всички за това сме в шоу бизнеса",бях като ударен,нали мразеха думата "Пари"? В едно интервю Хетфийлд разправяше как като дете чакал няква звезда след концерта и ония скочил в лимузината без да ги погледне и как скъсал плакатите му."Ние никога няма да постъпим така,това означава да плюем в себе си!"А как се държат сега ? В средата на 90-те единствената рок-група която даваха по MTV,превърнаха се в пародия на самите себе си.Някой да ми каже една добра песен след 1991г.Именно те които не се интересуваха от пари закриха "Напстер". Много от феновете им от 80-те ги считат за предатели и ги ненавиждат.В това число и аз.Седем години си мечтаех да ги видя наживо,но когато дойдоха тук им теглих една и бях в най-отдалечената точка на града. <{POST_SNAPBACK}> ”Приказка за стълбата” на Смирненски Започнах с Рейнбоу , после Ингве-то , после Хелоуин и Гама Рей , малко Мен'о'уор , баладите на Скорпиънс ... С това си оставам и досега - когато нещо го обичам , не ми омръзва. От новите - Найтуиш , ама не съм слушал много - нямам време и настроение за музика тъжен съм ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Men neme kefi mnogo mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ако говорим за истиснки heavy се зарибих за пръв път като чух Министри и Пантера още през далечната 1992 г. Иначе според мен няма по-големи от AC/DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Nibelung po princip nightwish nqmat v discografiata si best album.ako namerish enshto to shte e sabrano ot nqkoi fen Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Първата група която ме зариби по рок музиката беше ФСБ. По нататък се сблъсках с Limp Bizkit и Linkin Park (ню метъл за незнаещите). И накрая истинският метъл "дойде" при мен от Metallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Първо се зарибих с Manowar. Беше мноого отдавна - към '92 година - тъкмо беше излезнал The Triumph of Steel и заедно с Kings of Metal се бяха озовали по някакъв начин в къщи, та ги протърках от слушане и след съвсем малко им събрах цялата дискография. След 1-2 години залитнах към Slayer и Sepultura, след това Six Feet Under (тъкмо беше излязъл албумът Haunted), Morbid Angel, Sinister, Obituary, Dismember, Bolt Thrower, Benediction, Napalm Death, Autopsy, Anathema, Therion, Theatre of Tragedy.... и още. Black също слушам, както и грайнд. Мааалко прогресив - болшинството такива групи ме дразнят, безидейни ми идват. Май в Бъркли (примерно) само им промиват мозъците - техника бол, ама всичко се прави по калъп, композирането става по определени правила, спонтанност няма, емоции - само в лигавите текстове. Харесвам и разни други неща, но не им е тук мястото. Едно време слушах музика и четях разни книжки по 6-7 часа на ден, но сега нямам толкова време и ми е гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ”Приказка за стълбата” на Смирненски <{POST_SNAPBACK}> Помниш ли посвещението ? "На тези които ще кажат "Това не е за мен" Иначе "кандидат тъщата" се е "зарибила" по "Nightwish".Дай боже всекимо такава тъща !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 първите неща които прочух Iron Maiden (на руски - Арматурная Девочка) (на турски - Тенеке Ханъм) Rainbow Jethro Tull - Crest of a Knave първото нещо което успях едновременно да свиря и пея беше на Metallica - Sanitarium стиховете хехе... спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Az ot skoro slusham metal , parvo se zaribih po Evanescene - Bring Me To Life a posle i po Linkin Park Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Scorpions i Posle Limp Bizkit ni6to ob6to no ne znam mnogo im se kefeh na tiq grupi 2ete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 zna4i parvo varve6e Techno (ot kadeto i proizliza nick-a mi) sled koeto minah malko na Korn, no ne me bqha zarebili 4ak tolkova de. kefiha me izvestno vreme sled tova minah na 4alga... ta s 2 dumi bqha Korn i onq album s kukli4kata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Еми аз от тая област слушам само Sepultura Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Еми аз от тая област слушам само Sepultura <{POST_SNAPBACK}> pechenata: Izrud...brao Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 Първо QUEEN ,но това беше ня къде `91-`92 след тях дойде ред на GUNS N`ROSES до като не открих(`98) "истината" с RAMMSTEIN поне за мен немският е най благозвучният език (става дума за метъл) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 3, 2004 Share Posted October 3, 2004 sepultura i six feet under Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 oooooooo hubava tema ami po seriozno me zaribi manowar a sq mnogo se kefq na dreamevil no purvo me zaribi David Drainman ot disturbt toi nali napravi "Forsaken" za saountrack na "quuen of damned" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.