funakoshi Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Изкупувам Pentium Pro процесори. Може и други подобни антики но Pentium Pro са с предимство. Работещи или не - няма значение. За контакти - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Ако са такива "грозотии" - http://cmdj7.snimka.bg/business/128-stari-keramichni-procesora-s-s-zlatni-kapacheta-goldcap-cpu-intel-amd-ibm-cyrix-toshiba-nec.692761.27959266 или http://cmdj7.snimka.bg/business/gold-intel-cpu-for-collection.711289.28918760 сподели цени на лични Разполагам с непокътнати откъм визия ( и брои пинчета .... ) екземпляри в доволни количества ,но няма да упоменавам бройка ,че току виж "ZGAN" ме е накичил с още 20% наказание !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 Добавям в търсенето списък с процесори. Стари или не работещи дънни платки, лан карти, видео карти, рам памети и други подобни. Купувам за скрап - имайте го в предвид. Pentium Pro 386 486 NEC (server chip) Toshiba (server chip) AMD K5 Cyrix 586 Cyrix 686 IBM 686 PR200 Original Intel Pentium 60Mhz Cyrix MII Winchip Intel I960 AMD 486 Не че няма да купя и различни от гореизброените но просто ще дам по малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Абсолютно коректен потребител с огромни познания в тематиката ........... сериозен подход ,добри цени ,експедитивност и безупречно персонално отношение ( над 32 минути телефонен разговор за сметка на потребителя ,а не както са повечето - кликни и чЕкай !!!!!!!!!!!! ) ,а "cmdj7" уважава и мре за такива хора и неща ,нищо че е от Плевен и не е облагороден и префинен столичанин или пловдивчанин ( нЕкой ме бе нарекъл и селяк из темите ми ,но аз не съм злопаметен ) ......... процесори бол и все повече стават ,че тука ни пробутват с най-старите дъргели из страната и в частност Европа ! Хайде от мене едно Евала за момчето ,което дава пари за "боклука" и помнете ,че бъдещето е на именно тези ,които се занимават с "боклук" .......... "НАДИН" ,"Трансинс" ,"РОВОТЕЛ" , "НОРД" ,"ЕКОметал инжинеринг","Стам трейдинг" ......... все имат по нЕкой служител ,който да е пил кафе с "cmdj7" Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Ха благодаря за думите. Също съм с 2 ръце за коректността на cmdj7. Страшно услужлив човек. Ще работя с него за в бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.