dorina Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Значи проблемът ми е следния : Забелязох, че като отварям някакъв сайт (независимо какъв) или старница в интернет, долу на екрана не ми се появява т.нар. progress bar, т.е не ми показва процеса на зареждане на съответния сайт или страница. Знам че не на всички страници или сайтове се появява този progress bar, т.е накои си се зареждат директно, но моя progress bar просто сякаш изчезна безследно ! Помогнете, моля, ако имате някакви идеи на какво може да се дължи ! Благодаря предварително ! P.S. за модераторите : Не съм сигурна дали проблема идва от Interner Explorer и затова не постнах темата във вече съществуващата за проблем с IE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Още веднъж за заглавията на темите. Не слагайте описанието на проблема в подзаглавието на темата! Като се гледа от началната страница на форума се вижда просто една тема с изключително изчерпателното заглавие "Проблем"... И какво ви говори това заглавие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Виж дали на View > Status Bar имаш тикче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Съгласен съм с De Zoeker и аз веднъж се бях шашнал каде отиде бар-а ,но с това се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Пробвай да си инсталнеш браузера Opera. Винаги помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 31, 2004 Author Share Posted July 31, 2004 Благодаря на всички, заесга нещата се оправиха, но между другото това за Opera -ta не е лоша идея !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.