OutSider Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 I az sum si haresal edni Creative GigaWorks S750 ama mnogo pari inache sa zverove ama 500$.Inache i az sum se zamislql da si vzema Creative 5+1 kato na woox kazaha mi che bili qki i ne krivqli kato se nabuzqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted August 1, 2004 Share Posted August 1, 2004 Istinata za nashite vuzmmojnosti e AUDIGY+Dve Golemi 3 lentovi SONYss-2030+po vuzmojnost ruski usilvatel, nai dobrite sa ruskite!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Iskam Date Pitam Tozi AC3 filter samo za Creative lie ? Za C-Media znaesh li dali stava ? <{POST_SNAPBACK}> Става със всички саунд карти. Това му е последната версия и се справя учудващо добре с разделянето на стерео звук на 5 колони :-) Не че Creative нямат такава система ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Мене саунда ми е вграден на дъното GigaByte 7VAX. Колоните са Luxeon T5.1 Logicfox подарък от едни сладури Колоните са с гумени мембрани и вадят отличен звук. 1x30W subwoofer, 5x15W satelite. Когато от компютъра звука е наполовина увеличен и от усилвателя също наполовина в стаята ако не крещиш няма кой да те чуе Не ми се иска да споменавам какво става когато пусна NFSU. Бе стаа страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Аз съм си включил уредбата за компютъра.Уредбата ми е Kenwood 2X40W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Аз пък съм с долби съраунд, но когато искам да правя го включвам кум ердбата и ставам на 6Х100 W DIN Tehnics и няма какво да казвам какво става.Съседите си мислят, че има война като пуцач на Painkiller или Farcry Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 2 колони "Респром" ОТМ1-13, 30 W (трилентови) и ги захранвам с едно 5W мижаво стъпалце, при което звука е невероятно мощен. Иначе са за усилвател "Респром Студио 35", който в момента е в процес на ремонтиране и лек ъпгрейд . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Technics receiver, 2 koloni po 150W Cerwin-Vega! i razbira se Creative Sound Card <{POST_SNAPBACK}> Koga shte ti doidem na gosti da se nasladim na kristalniq zvuk na Cerwin-Vega Inache az dulgo vreme zapoqvah/otpoqvah kabeli za da si napravq nqkakva mnogo kolonna sistema ama nishto ne se poluchi i v kraina smetka sega polzvam lampov usilvatel 2x100 vata,8 omovi dvulentovi (15" bass govoritel) nemski koloni i razbira se Creative Sound Card Naslazhdavam se na kachestvoto na lampoviq zvuk i kogato pusna usilvatela na 2/3 kapacitet veroqtno me chuvat susednite 10 bloka - I got the power Link to comment Share on other sites More sharing options...
SysX Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Skromno---> Suboofer - 15W i 2 satelitni - 5W... Kolonkite sa Luxeon EM82 Classic version Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 И аз съм включил компютъра към уредбата!Уредбата ми е Kenwood RXD-553 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Сега остава да напишеш и колко струва и ще си върха <{POST_SNAPBACK}> az sum sus su6tata sistema za doma6no kino kato na aladin^ i naprawo kurti hola a toi e okolo 30 kwadrata a cenata na sistemkata e 70lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 У нас 2 x 50W Радиотехника на усилвател 2 x 40W Sony. Не е много ама мощно ама ми върши перфектна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 az sum sus su6tata sistema za doma6no kino kato na aladin^ i naprawo kurti hola a toi e okolo 30 kwadrata a cenata na sistemkata e 70lv <{POST_SNAPBACK}> Хммм 70 лева и алармата е здрава а? Ами започвам да се оглеждам за 70 излишни лева за ужас на комшията дето ме окъдява всяка вечер с цигари Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Казах в друга тема,че до края на годината се появяват DVD'та със 'син лазер' с цел вдигане на резолюцията и още по-добър звук, макс 40гб софт диск (големина)...компаниите от жанра вече произведоха и ресийвъри от 7+1(2,3,4) канала ..копуваш си една плазмичка и кино няма да видиш повече ,обаче одариш ли му чертата и цифрата надвишава 10000 лева.Аз лично не навиждам съраунд звука и си карам със класическия стерео звук,картата ми е 5+1 обаче друго освен слушалки не е вклучвано ..имам и home dvd ..ама и то хваща прах ..зема да го продам ли ..? Много пъти съм се чудел,ако човек беше с едно ухо,как щяха да седят не6тата с изцяло звуковото възприятие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aladin^ Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Хммм 70 лева и алармата е здрава а? Ами започвам да се оглеждам за 70 излишни лева за ужас на комшията дето ме окъдява всяка вечер с цигари <{POST_SNAPBACK}> Az za sega sum mnogo dovolen ot systemkata puk i gledam che e stanala 70lv. za parite si stryva ako pitate men. Az Predi Vreme se rusnax 108lv. no si styvashe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Казах в друга тема,че до края на годината се появяват DVD'та със 'син лазер' с цел вдигане на резолюцията и още по-добър звук, макс 40гб софт диск (големина)...компаниите от жанра вече произведоха и ресийвъри от 7+1(2,3,4) канала ..копуваш си една плазмичка и кино няма да видиш повече ,обаче одариш ли му чертата и цифрата надвишава 10000 лева.Аз лично не навиждам съраунд звука и си карам със класическия стерео звук,картата ми е 5+1 обаче друго освен слушалки не е вклучвано ..имам и home dvd ..ама и то хваща прах ..зема да го продам ли ..?Много пъти съм се чудел,ако човек беше с едно ухо,как щяха да седят не6тата с изцяло звуковото възприятие? повече от 10000 лева. почти 7000 ще е само плазмения телевизор. ами плейъра? ми 7-те колони? ми ресивера? сега.. ресивер 6+1 най-евтини вариант е 700 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 И vinyl_master каза, че е повече от 10 бона Аз съм с Technics SA-350 И две немски колони 110 W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.