Jump to content
BulForum.com

Озвучаване вкъщи

Recommended Posts

Iskam Date Pitam Tozi AC3 filter samo za Creative lie ?

Za C-Media znaesh li dali stava ?

Става със всички саунд карти. Това му е последната версия и се справя учудващо добре с разделянето на стерео звук на 5 колони :-) Не че Creative нямат такава система ;-)

Мене саунда ми е вграден на дъното GigaByte 7VAX. Колоните са Luxeon T5.1 Logicfox подарък от едни сладури:D Колоните са с гумени мембрани и вадят отличен звук. 1x30W subwoofer, 5x15W satelite. Когато от компютъра звука е наполовина увеличен и от усилвателя също наполовина в стаята ако не крещиш няма кой да те чуе :) Не ми се иска да споменавам какво става когато пусна NFSU. Бе стаа страшно :D

Аз съм си включил уредбата за компютъра.Уредбата ми е Kenwood 2X40W.

Аз пък съм с долби съраунд, но когато искам да правя го включвам кум ердбата и ставам на 6Х100 W DIN Tehnics и няма какво да казвам какво става.Съседите си мислят, че има война като пуцач на Painkiller или Farcry :P

2 колони "Респром" ОТМ1-13, 30 W (трилентови) и ги захранвам с едно 5W мижаво стъпалце, при което звука е невероятно мощен. Иначе са за усилвател "Респром Студио 35", който в момента е в процес на ремонтиране и лек ъпгрейд :).

Technics receiver, 2 koloni po 150W Cerwin-Vega! i razbira se Creative Sound Card

Koga shte ti doidem na gosti da se nasladim na kristalniq zvuk na Cerwin-Vega :wub:

Inache az dulgo vreme zapoqvah/otpoqvah kabeli za da si napravq nqkakva mnogo kolonna sistema ama nishto ne se poluchi i v kraina smetka sega polzvam lampov usilvatel 2x100 vata,8 omovi dvulentovi (15" bass govoritel) nemski koloni i razbira se Creative Sound Card :) Naslazhdavam se na kachestvoto na lampoviq zvuk i kogato pusna usilvatela na 2/3 kapacitet veroqtno me chuvat susednite 10 bloka - I got the power :P

az sum sus su6tata sistema za doma6no kino kato na aladin^  i naprawo kurti hola a toi e okolo 30 kwadrata a cenata na sistemkata e 70lv

Хммм 70 лева и алармата е здрава а? Ами започвам да се оглеждам за 70 излишни лева за ужас на комшията дето ме окъдява всяка вечер с цигари :devil :devil :devil

Казах в друга тема,че до края на годината се появяват DVD'та със 'син лазер' с цел вдигане на резолюцията и още по-добър звук, макс 40гб софт диск (големина)...компаниите от жанра вече произведоха и ресийвъри от 7+1(2,3,4) канала ..копуваш си една плазмичка и кино няма да видиш повече :P,обаче одариш ли му чертата и цифрата надвишава 10000 лева.Аз лично не навиждам съраунд звука и си карам със класическия стерео звук,картата ми е 5+1 обаче друго освен слушалки не е вклучвано ..имам и home dvd ..ама и то хваща прах ..зема да го продам ли ..?

Много пъти съм се чудел,ако човек беше с едно ухо,как щяха да седят не6тата

с изцяло звуковото възприятие?

Хммм 70 лева и алармата е здрава а? Ами започвам да се оглеждам за 70 излишни лева за ужас на комшията дето ме окъдява всяка вечер с цигари  :devil   :devil   :devil

Az za sega sum mnogo dovolen ot systemkata puk i gledam che e stanala 70lv. za parite si stryva ako pitate men. Az Predi Vreme se rusnax 108lv. no si styvashe.

Казах в друга тема,че до края на годината се появяват DVD'та със 'син лазер' с цел вдигане на резолюцията и още по-добър звук, макс 40гб софт диск (големина)...компаниите от жанра вече произведоха и ресийвъри от 7+1(2,3,4) канала ..копуваш си една плазмичка и кино няма да видиш повече :P,обаче одариш ли му чертата и цифрата надвишава 10000 лева.Аз лично не навиждам съраунд звука и си карам със класическия стерео звук,картата ми е 5+1 обаче друго освен слушалки  не е вклучвано ..имам и home dvd ..ама и то хваща прах ..зема да го продам ли ..?

Много пъти съм се чудел,ако човек беше с едно ухо,как щяха да седят не6тата

с изцяло звуковото възприятие?

повече от 10000 лева. почти 7000 ще е само плазмения телевизор. ами плейъра? ми 7-те колони? ми ресивера? сега.. ресивер 6+1 най-евтини вариант е 700 лева.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...