PhrozenCrew Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Здравейте, Преди доста време си бях купил 2бр енергоспестяващи крушки на немската фирма Radium. Останах много доволен, защото и двете крушки издържаха много дълго време, едната още работи, а другата ме изкара близо 3-4 години. Обаче сега не мога да се сетя от къде съм ги купувал. Дали някой не се сеща къде могат да се намерят в Пловдив. Другият вариант е да си ги поръчам от Германия, но от там изпращат с DHL и цената доста ще скочи. Моля да ми драснете, ако се сетите къде се продават! Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanmarkov Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Здравейте, Преди доста време си бях купил 2бр енергоспестяващи крушки на немската фирма Radium. Останах много доволен, защото и двете крушки издържаха много дълго време, едната още работи, а другата ме изкара близо 3-4 години. Обаче сега не мога да се сетя от къде съм ги купувал. Дали някой не се сеща къде могат да се намерят в Пловдив. Другият вариант е да си ги поръчам от Германия, но от там изпращат с DHL и цената доста ще скочи. Моля да ми драснете, ако се сетите къде се продават! Предварително благодаря! My link My link My link My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.