krivinka Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Значи харда се развали нещо...Трака и не ми го показва като устройство. Усещам го каточе ли стържене на иглата...не може да прочете. Харда е 3.5" western-digital mdl: wd400bb-00fra0 40GB трябват ми снимките,не ми е необходимо да се оправи(макар че няма да откажа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Мога да ти препоръчам една софийска фирма - Итема В. Имат доста добра успеваемост при вадене на информация, но на всяка цена виж първо цените, че са доста солени. Мога и аз да го погледна, но след вторник. Доста неща съм спасил от умрели дискове, но не мога да ти гарантирам 100% успех. Нямам материалната база на Итема, а и май нямам диск точно като твоя за донор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbonev Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Според зависи как си форматирал HDD-то може би ще ти помогне една програма ,аз имах проблем с HDD,което беше форматирано с NTFS и изпозлвах тази програма Runtime.Software.GetDataBack.for.NTFS.v3.66-Lz0..може да е потърсиш..но щом не ти и засича хардиска незнам дали ще ти е полезна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilvd Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Обади се ако искаш ... http://pitay-dzhilyanov.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.