clio Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Здравейте, предлагам 3 продукта за обща цена от 9 лв. С цел разчистване от един неуспешен мой проект. За да не е в разрез с правилата на форума ще извърша само 10 продажби, тъй като продуктите са повече от 10. Ако сметнете, че не отг. моля да се изтрие темата. Ето как ще се избират нещата: Разпределям ги в 3 категории. Всеки, който желае да закупи дадено нещо си избира продукт от категория А, Б и В и заплаща общо 9 лв. Нещата ще са в гр. Пловдив единствено от 01.11 до 04.11.12 г. Категория А: Бобено зърно с пожелание. Общо са 8 бр. - 3 бр с надпис "LOVE", 1 бр с "Happy Birthday", 3 бр с "I miss you", 1 бр с "Good Luck" Карабинер 2 бр Водоабсорбиращи топчета за водолюбиви растения. Отваряте 1 торбичка, поставяте е в саксия или ваза и доливате вода. След като се абсорбира водата, топчетата набъбват и може да поставите растението. 8 бр торбички Мини растение - 2 бр. Магнитни пръстени за отслабване. Поставят се на пръстите на крака. Пръстени на настроението - 3 бр. Категория Б: USB зарядно за електронна цигара eGo T Запалка тип Зипо Щипка против хъркане Позлатена гривна - 4 бр Тату ръкави (комплект) Ключодържател - часовник с дисплей Блутуут за компютър Категория В: Аларма за апартамент/къща. Може да се постави на прозорец, врата. Блутуут хендсфрий USB мишка за пръст - 3 бр LED часовник - реплика Nike USB портативно човече с 4 USB порта 4 GB micro SD с приставка за флашка. П.С. Темата я пускам единствено тук за този период. Ако някой си хареса нещо и иска да го купи нека пише тук първо, за да могат админите да следят 10-те продажби. П.С. 2 Нещата са нови. Не са изпробвани, така че давам 2 часа money back период, в който купувача може да ги види, изпробва и ако не работи нещо да му върна парите. Пример: 1 бобено зърно с надпис Ч.Р.Д., Тату ръкавите и часовника за 9 лв. Това е 1 продажба. Снимки: http://www.snimka.bg/?album;aid=710364 (повече са примерни, тъй като нещатата нови.) Всичко, което е повече от 1 бр. е упоменато в офертата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Аз искам категория В, ама нещо не разбрах, цялата категория ли струва 9 лв? Пример: 1 бобено зърно с надпис Ч.Р.Д., Тату ръкавите и часовника за 9 лв. Това е 1 продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gundur Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Взимам 1бр. USB мишка за пръст,1бр.USB човече с 4 порта и 4 GB micro SD с приставка за флашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Сори за офтопика, ама как пък не се научихте да четете! Цял роман Ви е написал човека и пак никой нищо не разбрал. Май няма да е съвсем офтопик. Мога да взема следната комбинация: Категория А: Водоабсорбиращи топчета за водолюбиви растения. Категория Б: Блутуут за компютър Категория В: 4 GB micro SD с приставка за флашка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted October 30, 2012 Author Share Posted October 30, 2012 charmock - 1 продажба представялва 1 бр продукт от категория А + 1 бр продукт от категория Б + 1 бр продукт от категория В. Всичко това за 9 лв. Примера, който модераторът е копнал и добавил е точно такъв. Бобеното зърно (категория А) + тату ръкавите (категория Б) + часовника (категория В) общо за 9 лв. gundur - избери си 1 продукт от всяка категория. GeorgeCh - имаш ЛС. Имам ЛС от др. потребител, така че трябва да кажа, че не запазвам там нищо нито продавам на отделна бройка с др. цена. Нека е открита продажба. Ако имате въпроси относно темата заради това, че не съм се изразил достатъчно ясно моля да ми пишете лично и там ще давам конкретни отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Аз купувам микро СД картата , блутута за компа ( ако пича се откаже ) и още нещо от другата категория . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Аз се нареждам за: 1. Карабинер - 2бр. 2. Запалка тип Зипо 3. Блутуут хендсфрий За карабинерите - стига да е възможно, взимам и двата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.