Prass Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Ako gadjeto vi ne vi se obajda mnogo 4esto,postoqnno ima druga rabota(naistina ima druga rabota) i se vijdate 1 pyt ili nai-mnogo 2 pyti v sedmicata,no vypreki vsi4ko se dyrji mnogo dobre s vas i ste sigurni 4e nqma da izneveri,kakvo 6te napravite?6te go/q ostavite li ili 6te prodyljavate da izlizate samo po 1 pyt v sedmicata s nego/neq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Всеки път като е видя ще и тегля по една патка. Ще си е запаза.Особено ако е добра в леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Зависи от другата работа ,ако тя е в друг град(село), добре но ако сте от едно место и от 7 дни в седмицата има само 2 свободнни ....... има нещо гнило тук. Но все пак зависи от работата от какво естество е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 3-pati v sedmicata sa dostaty4ni ako pitate men.Ako se izliza seki den stava sku4no i nqma kade da se hodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Особено ако е добра в леглото Въпросът не е само до секс.Ако беше за секса-на ЦГ има една камара "работнички".Въпросът е да успееш да я задържиш до себе си и по друг начин.Дори и да се вижда с друг - накарай я да мисли,че от тебе по-готин тип няма.И няма да я изгубиш.Не е толкова трудно да се обръща внимание на едно момиче и да я накараш да се чувства желана - букетче цветвя,картичка,разходка някъде извън града-дребни жестове на внимание,които обаче значат много за жената. А ако го удариш само на секс,много скоро на теб ще ти го н*****т. И това със секса е е******ти селската работа.Никоя жена не обича да се чувства използвана само като дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Дръж я и не пускай. Такова нещо ме очаква и мен и съм готов общо взето. Няма значение че е малко - важното е да е хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TALIA Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 ako dyrjish na neia prodyljavai i ne ia ostavia osobeno ako smiatash che si struva pak vremeto shte pokaje nishto ne gubish samo mojesh da spechelish Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddb Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Ako gadjeto vi ne vi se obajda mnogo 4esto,postoqnno ima druga rabota(naistina ima druga rabota) i se vijdate 1 pyt ili nai-mnogo 2 pyti v sedmicata,no vypreki vsi4ko se dyrji mnogo dobre s vas i ste sigurni 4e nqma da izneveri,kakvo 6te napravite?6te go/q ostavite li ili 6te prodyljavate da izlizate samo po 1 pyt v sedmicata s nego/neq? <{POST_SNAPBACK}> Намери си още едно гадже, с което да се виждаш през останалото време и си 6ти номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Moje i da e za dobro.V mnogo slu4ai horata koito se vijdat mnogo 4esto si omrazvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prass Posted August 1, 2004 Author Share Posted August 1, 2004 a,ako si ima samo priqteli ot drugiq pol,primerno ako e mom4e i ima samo priqtelki i postoqnno izliza s tqh...nqma li da revnuvate i da si namerite nqkoi na koito naistina da mu/i puka za vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Всеки път като е видя ще и тегля по една патка. Ще си е запаза.Особено ако е добра в леглото <{POST_SNAPBACK}> Много изискано, Deathzone, много изискано ... Майка ти сигурно е много горда с тебе. Приятелката ти също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 ami spored men zavisi ot samoto momiche/mom4e ako e mnogo qka / qko nakarai q / go da razbere 4e ti si nai qkiqt/qkata i taka , no ako ne si zasluzava ako primerno ima minusi v haraktera ili van6nostta po dobre ne riskuvai 6oto tq 6te napravi sledva6tiqt vajen hod v vrazkata vi i posle na teb 6te ti e gadno no ne i na neq no se pak trea bade6 siguren 4e ima drug/druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
TALIA Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 ako mu/i imash doverie kade e problema vij ako ne i/mu imash doverie togava stava losho vsichko zavisi ot tova kakav chovek e Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Moje i da e za dobro.V mnogo slu4ai horata koito se vijdat mnogo 4esto si omrazvat. <{POST_SNAPBACK}> така е само 4е ако наистина се оби4ат сигурно му е много кофти на 4овека на мен ми беше много мъ4но когато приятелката ми замина за месец в софия като си спомня - аз по4ти живях по влаковете и пак ми се струваше 4е супер дълго сме разделени Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 ami az sam malak oshte za po-seriozni komentari ,6toto ne mi se e sluchvalo mnogo pati , no ako zapodozreia neshto , shte hvana toia ,s koito mi izneveriava i boi boi , inache ako ne se vijdame chesto bih pogovoril s neia za da si iziasnim chuvstvata Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Дръж я и не пускай. Такова нещо ме очаква и мен и съм готов общо взето. Няма значение че е малко - важното е да е хубаво. <{POST_SNAPBACK}> Дам, навярно боли, GeorgiK, и моя милост е на този хал Наистина не е лесно когато се виждате рядко, особено ако м/у вас има нещо, нещо специално... Но не мисля, че рядкото виждане трябва да доведе до края на една връзка която иначе е прекрасна...(мрън) Аз, нямам удоволствието секи ден да съм с човекът който искам, защото е от Плодвив пък аз не съм, а и по още куп причини, виждаме се дори веднъж на седмица...следващите 3 седмици дори няма да я видя... но мисля че съм готов да го понеса... не само защото знам че не е с друг (доверието ми в нея е огромно) а просто защото знам че ще ме чака и аз нея... Макар рядкото ни виждане всичко ее невероятно... и не мисля да му сложа някак нелеп край, защото не мога да я виждам... Въпросът не е само до секс.Ако беше за секса-на ЦГ има една камара "работнички".Въпросът е да успееш да я задържиш до себе си и по друг начин.Дори и да се вижда с друг - накарай я да мисли,че от тебе по-готин тип няма.И няма да я изгубиш.Не е толкова трудно да се обръща внимание на едно момиче и да я накараш да се чувства желана - букетче цветвя,картичка,разходка някъде извън града-дребни жестове на внимание,които обаче значат много за жената.А ако го удариш само на секс,много скоро на теб ще ти го н*****т. И това със секса е е******ти селската работа.Никоя жена не обича да се чувства използвана само като дупка. <{POST_SNAPBACK}> много правилно, секса в случея не е най-важното нещо, Малките жестове, те карат женското сърце да полудява... Връщай ки се 2 дни назад... както вече казах няма да видя приятелката си 3 седмици, защото замина по нашто мило черноморие, но преди два дни трябваше да и пратя един мои вещи по един познат всеобщ, но место той да се появи в Пловдив, аз се метнах на рейса(който едвам догоних) и се появих там пред нея... Сърцето ми щеше да изкочи, а за нейния вид... не мога да говоря не мога да опиша какво се четеше в очите и... а аз просто не исках да я оставя да замине без да и кажа нещо... Краката ми тотално отказаха в този момент... и граматиката си глътнах, а и не само аз ала след като ме прегърна, пое сърцето ми в дланите си се успокоих... (леле за какво ли го разказвам това).... важни са жестовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 ami az sam malak oshte za po-seriozni komentari ,6toto ne mi se e sluchvalo mnogo pati , no ako zapodozreia neshto , shte hvana toia ,s koito mi izneveriava i boi boi , inache ako ne se vijdame chesto bih pogovoril s neia za da si iziasnim chuvstvata <{POST_SNAPBACK}> Ха,още един "мачо".Излишно би било да казвам,че ако тя постъпи така,първо трябва да се вгледаш в себе си(не в огледалото!имам предвид да се вглеедаш истински)и да откриеш защо по дяволите го е направила.А ако не е в теб причината,а в него,пак няма да е хубаво да го пребиеш.Така показваш признаци на малодушие,а тя най-много да го обикне още повече,а теб да намрази.EndOfAllHope^,в такива моменти наистина е доста трудно да кажеш нещо.Аз например винаги се стремя да разведря атмосферата,като казвам нещо "смешно".А пък моето чувство за хумор далеч не е от най-добрите.Та така развалям магията на момента и...пак съм прецакан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Ха,още един "мачо".Излишно би било да казвам,че ако тя постъпи така,първо трябва да се вгледаш в себе си(не в огледалото!имам предвид да се вглеедаш истински)и да откриеш защо по дяволите го е направила.А ако не е в теб причината,а в него,пак няма да е хубаво да го пребиеш.Така показваш признаци на малодушие,а тя най-много да го обикне още повече,а теб да намрази. Kato se zamislia si mnogo prav , to tva na men mi se sluchi predi 2 meseca i ot togava ne sam govoril s prijatelkata , ta shte vzema da se vlgedam v men kakto kazvash , ta dano da mi pomogne saveta ti ! P.S Hubavoto e che oshte ne sam prebil toia ,ta rabotata ne sam ja opleskal ,a inache(po temata) ako problema ne e v men , po-skoro bih zariazal gadjeto si , otkolkoto da me pravi na kartofadjia ! Mislia che edna jena moje da ti provali jivota ako ne se useshtash i ne reshavash neshtata na vreme ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 pfu daje GERjI neznam kakvo e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.