tango Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Продавам свалена матрица от 15" телевизор Grundig Davio. Сигурен съм,че ще намери приложение и другаде. Ето информация за матрицата: http://www.beyondinfinite.com/lcd/Library/Hyundai/HT150X02-100.pdf Цена - 60лв. приемам и бартер за LTN141W1-L01 желателно с инвертора,но може и без него Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 какво се е случило на дънната платка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Стана донор на голям плазмен телевизор . Всъщност за коя от всички питаш? Аз дадох тази с видео усилвателя. Другата там инвертор ли как се води ми остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Mainboard платка снимка на него защото имам нужда от такъв за 15 инчов lcd телевизор поздравления имате нов плазмен телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Малко късно пишеш,вече дадох електрониката която остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emkokom Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Здравей, Продава ли се още матрицата ? На мен ми трябва за телевизор UMC 15 инча, като старата е HT15002-100, така че предполагам трябва да е същата независимо, че твоята е от друга марка телевизор. Като цяло тази която продаваш предполагам работи без проблеми ? . Ако има някакви дефекти надявам се да споделиш. За по сигурно може да ми направиш някоя снимка на куплонзите и на етикета, за да съм сигурен, че ще пасне на моето TV. Предварително благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.