WriteR4e Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Аз искам да питам нещо, защото скоро и аз ще съм на изпити. Според наблюденията ви, къде кандидат-студентите имат най-голямо желание де бъдет приети и каква специалност. Също така се интересувам за кой университет и специалност бала е най-висок? Последното е, по кои предмети са изпитите за Информатика (предполагам, че така се казва специалността) и с какви оценки се влиза приблизително в Пловдив и София? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Мен ме бяха отписали, но май без изпит пак ще ме запишат..казаха ми да отида като почва даскалото да ме запише и всичко е ОК. Предишния ден ми казаха, че или изпит или 700лв дарение да направя..go figure. Ама не се оплаквам де Ако кандидатстваш на общо основание, 3-ка е напълно достатъчна, за да си възстановиш студентските права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Явих се на изпит по математика и изкарах 4.30 на предварителния и 4,20 на редовния с тези оценки изгубих всякакви надежди да се запиша в писаните от мен специалности- иконимическите и математика и информатика , но не съм изгубил кораж - очаквам следващият тираж , ако не стане и на следващия ще се пее "Войник отивам мила моя мамо , да пазя ...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Аз на твое място бих загубил кураж на момента.АКо не си писал разни педагогики и прочее-директно се замисли за някой от колежите,ако искаш да скатаеш казармата.С 4,30 е абсурд да влезеш някаква икономика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Явих се на изпит по математика и изкарах4.30 на предварителния и 4,20 на редовния с тези оценки изгубих всякакви надежди да се запиша в писаните от мен специалности- иконимическите и математика и информатика , но не съм изгубил кораж - очаквам следващият тираж , ако не стане и на следващия ще се пее "Войник отивам мила моя мамо , да пазя ...." нямаш ли 13 клас в даскалото, където си учил, ако нямаш в сайта на ПУ пише, че след третото класиране, ако останат празни места може да се запишеш и да влезеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 нямаш ли 13 клас в даскалото, където си учил, ако нямаш в сайта на ПУ пише, че след третото класиране, ако останат празни места може да се запишеш и да влезеш Пише, че можеш да подадеш документи за 4 класиране, а не да се запишеш да влезеш. Има разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Hora iskam da pitam dali spored vas s 4.4 na angliiskiq 6te stane za angliiska filologiq kato ocenkite ot diplomata mi sa 6-tici a diplomata mi e 5.98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Еми сметни си бал-а де. Аз с оценка от изпита 5.25 и диплома 4.45 влезнах преди 2 години. Сега незнам как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Еми сметни си бал-а де. Аз с оценка от изпита 5.25 и диплома 4.45 влезнах преди 2 години. Сега незнам как е. И това ще трябва да означава, че тази година си 3-ти курс. нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 5,50 по езикова култура без никаква подготовка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 И това ще трябва да означава, че тази година си 3-ти курс. нали така? Не. Тази година ще съм пак първи курс, защото спрях да ходя тогава и ме отписаха и пак записах. Защо питаш? Ако ти си някъде там..лекции имаш ли за първи курс? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 имам един въпрос свързан с класиранията. на изпита изкара 4.9 и съм си подредил специалностите така: психология икономически филологии педагогики. ситуацията е следната: икономическите с тая оценка не ме приемат със сигурност. но ми се иска да изчакам до последно класиране за психологията. има ли възможност да се запълнят местата във филологиите и педагогиките и в тях да влезнат хора с по-ниска оценка от моята или мястото ми ще се пази и дори и на последно класиране ще успея да влезна някъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Мястото ти се пази до трето класиране.Ако подадеш молба за класиранията след трето/има го при наличие на някакви незапълнени бройки в желаната от теб специалност/ май вече си губиш мястото.Най-сигурно е да звъннеш в ПУ и да попиташ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Hora iskam da popitam edno ne6to-ako na predvaritelniq si izvadil po visoka ocenka otkolkoto na redovniq avtomati4no li u4astva6 s po visokata ocenka nezavisimo ot kopi izpit ili trqbva da puska6 nqkakvi dokumenti ali molba v PU-to za u4astie s po visokata ocenak Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 да, при подаването на документите за редовния си вписал по кои предмети и с кой входящ номер си положил предварителен изпит, те автоматично проверяват и считат само по-високата оценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 5.90 по Математика ..... миналото хилядолетие - 1994г. нямам идея какво съм бил приет - така и не учих в ПУ но така и не разбрах защо оценката беше леко завишена... (с около 0.30) - някой ми спомена, че имало такава тенденция - колко ли задачи са решили тогаз тези с 3.00 postcount++; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Интересува ме чисто хипотетично, защото и това дойде на дневен ред, с колко може да паднат баловете в специалностите Маркетинг - задочно (сега е 33.6 от 36 - ушесторена уценка от изпита) и Философия - редовно (сега е 34 от 36 (но с две уценки от училище)) P.S. Говоря за баловете на жените, не става дума за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Приет съм МИО и сега взех да се чудя дали да чакам второто класиране за Маркетинг ?Та някой има ли идея как са горе-долу двете специалности?Плюсове,минуси...или липсват големи разлики? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 2-ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 2-ka "Да не съм луд да уча - това са най-яките години в живота ми" са думи на чистачи, общи строителни работници и техните колеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 "Да не съм луд да уча - това са най-яките години в живота ми" са думи на чистачи, общи строителни работници и техните колеги. аз пък да ти кажа познавам хора, които взимат над 1000лв и не са учили висше познавам и такива, които са учили и са охрана. така че това кво учиш и колко учиш не е гаранция, че ще си намериш хубава работа или нещо подобно. накъдето те бутне животът тва ша е velvet, записвай се МИО без да се замисляш. там пак се учи маркетинг, но излизаш с по-хубава /според мен/ специалност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 аз пък да ти кажа познавам хора, които взимат над 1000лв и не са учили висше познавам и такива, които са учили и са охрана. така че това кво учиш и колко учиш не е гаранция, че ще си намериш хубава работа или нещо подобно. накъдето те бутне животът тва ша е velvet, записвай се МИО без да се замисляш. там пак се учи маркетинг, но излизаш с по-хубава /според мен/ специалност Миналата седмица гледах Бойко Борисов в "Горещо". (Бат' Бойко е много мъдър, въпреки че е мутра ) Той каза, че висшето образование не е гаранция за успех, а необходимо условие. Не е цитат, щото паметта ми е къса и неуслужлива, обаче беше в този смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 някой знае ли как стои въпросът с прехвърлянията от факултет във факултет, защото сега съм във филологически, а искам да ида в педагогически Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 някой знае ли как стои въпросът с прехвърлянията от факултет във факултет, защото сега съм във филологически, а искам да ида в педагогически За всеки факултет е различно. Обърни се към инспекторката на Педагогическия факултет. При Фолологическия, прехвърляния и записване на втори специалности стават доста трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Ima li nqkoi saforumec priet angliiska filologiq taq godina 6toto i men tva me vzeha,ta za tva si tarsq poznati da vidq dali ima nqkoi drug ot foruma tam ili 6te sam si sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.