ov3rm4n Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 именно - не е зле и ти и уйзъл да послушате този именно съвет преди да започнете да определяте кой какъв е схващаш ли? гледайте си паниците и не се опитвайте да гадаете кой какъв е и защо такъв е. радвам се, че сам стигаш до този извод. наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Лелее, голям смях пада в тази тема На всеки рефреш по 3 нови мнения. Темата отива на джаф джаф edit. Може би объркването в представите за думата адмистратор идва от тук: АДМИНИСТРАТОР - 1. Длъжностно лице, което ръководи учрежтение, предприятие и др. 2.Разг. Член на персонал Шеф/работник Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ov4arm3n, поне да беше прочел първо за какво става въпрос.. хем пейстнах голяма част от обясненията, какво точно се празнува на тази дата... Това е празник на онези хора, които си късат задника от бачкане в дадена фирма, като почти никой не може да види и разбере какъв е точно техния труд.. а реално, без тях никой нищо не би могъл да направи... Дори и бегъл намек да виждате за касиер от интернет зала? Или съпорт? Или хелдеск? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Да де - аз знам какво работя, но все пак ти благодаря за поясненията относно задълженията и отговорностите... и попитах - кой от поствалите в темата е "...касиер от интернет зала? Или съпорт? Или хелдеск?" - за да е ясно и конкретно заплюването ти - не просто ей така на... както обикновено обичаш да го правиш, де. Та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Странното е, че точно такива хора не са се засегнали, докато за теб тази "игла" е била доста здрава и дълга, че ти е пробила "дебелокожието", ако ме разбираш Все едно да кажеш на някой администратор на метла, че е чистач и той да тръгне да се засяга... сещаш ли се? ...да ме прощаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Нека приключим темата с точка: "Честит празник, колеги!" кой ебал - ебал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 и едно за мен да пиете па аз обещавам да дръпна една-две за вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Още няколко часа и ако не ми мине котка (лузър) път - ще заоблача положението сериозно - първо в 7 хващам дилижанса за Пловдив и към 10 смятам да съм намерил кръчмата Едно линк-че от руските колеги: http://sysadmin.mail.ru/histories_new.php и е смешно и не е... който не разбира руски - да научи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.