stakom Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Купувам работещ стабилизатор, може и от старите(за ламповите телевизори). Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi_p Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 , може и от старите за ламповите телевизори. те не изправят тока Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankata_r Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Имам 2-3, все някой ще работи. 35лв устройват ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakom Posted October 15, 2012 Author Share Posted October 15, 2012 Имам 2-3, все някой ще работи. 35лв устройват ли те? На мен ми е нужен само един. Дай някоя снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Струва ми се,че цената която ти предлага колегата е за единична бройка! Имам Стабор 130 350 вата абсолютно изправен ако те интересува мога да ти го продам за 25 лева. Не е нужно да правя снимка защото всеки знае как изглежда а и в интернет има.Ето една примерна Ако решиш нещо пиши на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.