BePaBG Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Поради прекалено много проблеми/липса на късмет/ продавам следния НЕ работещ лаптоп Acer Aspire 6935G Матрицата е спукана - работеше с външен монитор (по принцип половината екран се виждаше, лампите работят), липсва адаптер, след смяната на адаптера работи известно време и след това каза "пук" - чипа след куплунга на захранването е думнал, до преди това лаптопа не е правил никакви проблеми, батерията не държи Хард 320GB, РАМ - DDR3 4GB, Видео NVIDIA® GeForce® 9600M GT, Blu-ray Disc™/DVD-Super Multi double-layer, стикер с Windows Vista Повече информация: Acer Снимка: Цена: 180 лв., може и на части ако се съберат повече хора, че не ми се занимава. гр. Пловдив - за Пловдив безплатна доставка, за другите места куриерска фирма тел: 0883331804 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Искам да купя хард диска. Ако го продаваш ми пиши на лични или на скайп за да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Аз си заплювам видеото. Вече сме го спазарили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Лаптопа утре пътува с Еконт за преглед, ако го върнат ще пиша пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 Колеги здравейте, това е донякъде оффтопик, но ще ви помоля за малко мнения. Изпратих лаптопа по Еконт с опция Преглед, тъй като нито матрицата, нито самия лаптоп е в работещо състояние. Лаптопа беше приет от получателя и заплатен. След няколко часа получателя се обади, че сложил процесора на неговия лаптоп модел 6930 но не тръгнал, сложил видеото и пак не тръгнало, сложил харда и той не зацепил.Уговорката за лаптопа като цяло беше да си използва само пластмасите, тъй като неговите били счупени и се спазарихме за 170 лв. ОК, но колегата сега иска да ми върне харда и видеото (при условие че е правил някакви байпаси на харда), защото не работели и аз да върна част от парите - 80 лв, в крайна сметка падна на 50. До сега не съм имала проблеми с покупките и продажбите от форума, но ето го и първия и се чудя как да постъпя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko84i Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 ако сте се спазарили само за пластмасите а ти в допълнение дори като бонус си му пратила и вси4ко останало мисля 4е не е редно да се вращат пари .... в крайна сметка според мен има и такива хора в нета който правят само оборот на куриерските фирми ( многократно съм си патил и не визирам дадения клиент ) но така или ина4е има ли уговорка трябва да се спазва а и в обявата ясно си е написано НЕРАБОТЕЩ за части.... така 4е късмет с бъдещите клиенти ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Имам чувството че ти продава неговоте неработещи части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 ами след като видях тази обява http://prodavalnik.com/acer-aspire-6935g-584g32bn-16-quot-laptop-i10921535 и аз така си мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 ами след като видях тази обява http://prodavalnik.c...aptop-i10921535 и аз така си мисля Взех че и аз се заинтересувах, телефона и дестинацията съвпадат ли с тази на обявата в продавалника ? По нещо познаваш ли си твоите капаци на лаптопа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted October 18, 2012 Author Share Posted October 18, 2012 Взех че и аз се заинтересувах, телефона и дестинацията съвпадат ли с тази на обявата в продавалника ? По нещо познаваш ли си твоите капаци на лаптопа ? Координати са същите, на неговия лаптоп капаците били счупени и модела му беше 6930, а не 6935Г - какъвто е моя, капаците са същите, като изключим стикера еНВидиа, но няма други снимки, а обявата е пусната вчера-17.10, аз го пратих в понеделник 15.10, вторник 16.10 го взе и се обади, а днес 18.10 се обади да ми връща харда и видеото, че вчера имал много работа, този лаптоп е със същия хард 320 и с блурей, докато неговия нямаше блурей, поне така каза по телефона в Неделя. Тъй че колкото и да ми се искаше да постъпя коректно и да върна част от парите, след това което намерих като обява и че бил ударил един крак на дъното и нямало смисъл да ми го праща, мисля да приключа темата с ключ като продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.