Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп Acer Aspire 6935G за части

Recommended Posts

Поради прекалено много проблеми/липса на късмет/ продавам следния НЕ работещ лаптоп

Acer Aspire 6935G

Матрицата е спукана - работеше с външен монитор (по принцип половината екран се виждаше, лампите работят), липсва адаптер, след смяната на адаптера работи известно време и след това каза "пук" - чипа след куплунга на захранването е думнал, до преди това лаптопа не е правил никакви проблеми, батерията не държи

Хард 320GB, РАМ - DDR3 4GB, Видео NVIDIA® GeForce® 9600M GT, Blu-ray Disc™/DVD-Super Multi double-layer, стикер с Windows Vista

Повече информация: Acer

Снимка: acer.jpg

Цена: 180 лв., може и на части ако се съберат повече хора, че не ми се занимава.

гр. Пловдив - за Пловдив безплатна доставка, за другите места куриерска фирма

тел: 0883331804

Лаптопа утре пътува с Еконт за преглед, ако го върнат ще пиша пак

Колеги здравейте, това е донякъде оффтопик, но ще ви помоля за малко мнения.

Изпратих лаптопа по Еконт с опция Преглед, тъй като нито матрицата, нито самия лаптоп е в работещо състояние. Лаптопа беше приет от получателя и заплатен. След няколко часа получателя се обади, че сложил процесора на неговия лаптоп модел 6930 но не тръгнал, сложил видеото и пак не тръгнало, сложил харда и той не зацепил.Уговорката за лаптопа като цяло беше да си използва само пластмасите, тъй като неговите били счупени и се спазарихме за 170 лв. ОК, но колегата сега иска да ми върне харда и видеото (при условие че е правил някакви байпаси на харда), защото не работели и аз да върна част от парите - 80 лв, в крайна сметка падна на 50. До сега не съм имала проблеми с покупките и продажбите от форума, но ето го и първия и се чудя как да постъпя?

ако сте се спазарили само за пластмасите а ти в допълнение дори като бонус си му пратила и вси4ко останало мисля 4е не е редно да се вращат пари .... в крайна сметка според мен има и такива хора в нета който правят само оборот на куриерските фирми ( многократно съм си патил и не визирам дадения клиент ) но така или ина4е има ли уговорка трябва да се спазва а и в обявата ясно си е написано НЕРАБОТЕЩ за части.... така 4е късмет с бъдещите клиенти .....

ами след като видях тази обява

http://prodavalnik.c...aptop-i10921535

и аз така си мисля

Взех че и аз се заинтересувах, телефона и дестинацията съвпадат ли с тази на обявата в продавалника ?

По нещо познаваш ли си твоите капаци на лаптопа ?

Взех че и аз се заинтересувах, телефона и дестинацията съвпадат ли с тази на обявата в продавалника ?

По нещо познаваш ли си твоите капаци на лаптопа ?

Координати са същите, на неговия лаптоп капаците били счупени и модела му беше 6930, а не 6935Г - какъвто е моя, капаците са същите, като изключим стикера еНВидиа, но няма други снимки, а обявата е пусната вчера-17.10, аз го пратих в понеделник 15.10, вторник 16.10 го взе и се обади, а днес 18.10 се обади да ми връща харда и видеото, че вчера имал много работа, този лаптоп е със същия хард 320 и с блурей, докато неговия нямаше блурей, поне така каза по телефона в Неделя. Тъй че колкото и да ми се искаше да постъпя коректно и да върна част от парите, след това което намерих като обява и че бил ударил един крак на дъното и нямало смисъл да ми го праща, мисля да приключа темата с ключ като продаден.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...