venci Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Купувам работещ ролков магнетофон. Не се интересувам от съветски , полски и прочее соц машини. Нещо от рода на AKAI, Philips... Задължително да е в сребрист цвят.Ще помоля предложенията да са придружени с цена, кратко описание и реални снимки. За контакти ЛС или 0886 314887 Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Здравей ,Венци ! Понеже знам ,че си любител на аудиото ,нека след като си намериш изрядна машина за мерака ,да ти предложа и аз една ,която имам от доста време ,но никога не съм тествал ,поради факта ,че магнетофонните ленти не са ми любими ,устройствата са обемисти ,а и не разполагам със свободно време и за такова хоби ! Машината е PHILIPS N4422 ,един от най-високите модели на марката с вграден усилвател ! Инфо - http://www.makarateyp.com/MG/N4422/philipsN4422A.htm Бутоните за PLAY ,STOP ,<< и >> са паднали ,както и няколко "щракалки" са с отчупени връхчета ,но по-подробно описание ще дам в понеделник ,както и реални снимки ! За последно завърташе механиката си ......... Ако ти се занимава ,цената ще е символична - 20-ина лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 Другата седмица приятел ще пътува към Плевен и ще го отнесе. Пусни ми все пак реални снимки, да се подготвя психически Иначе търсенето продължава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci Posted November 25, 2012 Author Share Posted November 25, 2012 Търсенето продължава.....Максимална цена , в зависимост от модела-200лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.