Jump to content
BulForum.com

Продавам ненужни джунджурии

Recommended Posts

1 .Принтер Canon pixma mp250 - този http://www.pazaruvaj.com/printeri-c3134/canon/pixma-mp250-p38636475/ - дадоха ми го от виваком с лаптопа но не ми трябва , куповах и допълнително кабел за пц то ( няма мастило) 40 лева (чисто нов не е иползван)

2. Булсат приемници - 20 лева бройката(+5 дистанционно). едното има дистанционно . - stb s1002 и dl-stb-s202 -

3.Видео карта Ati HD3650 256 mb ddr2 - до последно си работеше но седя доста време свалена - 20 лева -

4.Телефон LG gt 540 - дисплея му се прецака трябва се смени иначе сичко си работи.Батерията държи около 5 часа на слушане на музика -20 лева.

5.Хард за лаптоп-640 гб .лаптопа изяде 1 тукат и харда се прецака :D -10 лева .

6.Мастила за принтер( нестават за горния) - 10 лева 1 вия ред ,15 втория(бройката) .

снимки тук - http://upload-pictures.info/misc.php?showseries=MTkxRl81MDc3MDc1OCxFOUUxXzUwNzcwNzU4LDM5OThfNTA3NzA3NTgsNjk3MV81MDc3MDcxQSxFNzc4XzUwNzcwNzFBLEY4Q0VfNTA3NzA3MUEsRUM5QV81MDc3MDcxQSw4QTk3XzUwNzcwNzFB&

За контакти Ицо - 0879428631 или skype - skidulls. Панагюрище .Ако някой дойде и вземе сичко 60 лева :)

4.Телефон LG gt 540 - дисплея му се прецака трябва се смени иначе сичко си работи.Батерията държи около 5 часа на слушане на музика -20 лева.

Колега съжалявам, че не ти мина номера, но телефона няма проблемите които ти ми обясни по телефона и за които аз те питах. Некоректно постъпи написал си в темата първо, че дислея не работи, но всъщност дисплея работи перфектно няма 1 изгорял пиксел като го гледах.Питах те по телефона какъв е проблема ти каза не работи "тъча". В крайна сметка се разбрахме по телефона, че само това не му работи и всичко останало работело но уви и "тъча" (дигитайзера) се оказа, че работи. Не го приемай като заяждане, но проблема ти е софтуерен и телефона е отварян и в ужасен вид не лош, а ужасен.Тъй като телефона не заслужава парите си защото проблема може да е неотстраним си платих доставката до мен и ти го върнах.

Предлагам ти силно да коригираш цената на телефона преди да го продаваш.

АЗ давам 10 лева за него, ако си съгласен ОК прати го отново като този път доставката е за твоя сметка за това, че постъпи некоректно първия път. Ако не Успех с продажбата.

Тъй като не искам да генерирам поредица от спам в темата ти от други колеги ако има нещо за коментиране друго в раздела за "Коментиране на проблемите в КУПУВА/ПРОДАВА" във форума съм писал може да пишете там и евентуално да ме критикувате за писаното от мен. С написаното по горе обосновавам защо давам 10 лева за телефона.

Благодаря !

Поздрави.

Колега съжалявам, че не ти мина номера, но телефона няма проблемите които ти ми обясни по телефона и за които аз те питах. Некоректно постъпи написал си в темата първо, че дислея не работи, но всъщност дисплея работи перфектно няма 1 изгорял пиксел като го гледах.Питах те по телефона какъв е проблема ти каза не работи "тъча". В крайна сметка се разбрахме по телефона, че само това не му работи и всичко останало работело но уви и "тъча" (дигитайзера) се оказа, че работи. Не го приемай като заяждане, но проблема ти е софтуерен и телефона е отварян и в ужасен вид не лош, а ужасен.Тъй като телефона не заслужава парите си защото проблема може да е неотстраним си платих доставката до мен и ти го върнах.

Предлагам ти силно да коригираш цената на телефона преди да го продаваш.

АЗ давам 10 лева за него, ако си съгласен ОК прати го отново като този път доставката е за твоя сметка за това, че постъпи некоректно първия път. Ако не Успех с продажбата.

Тъй като не искам да генерирам поредица от спам в темата ти от други колеги ако има нещо за коментиране друго в раздела за "Коментиране на проблемите в КУПУВА/ПРОДАВА" във форума съм писал може да пишете там и евентуално да ме критикувате за писаното от мен. С написаното по горе обосновавам защо давам 10 лева за телефона.

Благодаря !

Поздрави.

Да забравил съм да пиша ,че тъча не бачка .Носих го в сервиз както казах и там ми искаха 50 лева.Какво некоректно съм постъпил 20 левва го пуснах , казах че не е изправен кво повече искаш за 20 лева чисто нов ли да е ?

Телефона го изпратих за коша . Видео картата Продадена .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...