dontonipz Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 1 .Принтер Canon pixma mp250 - този http://www.pazaruvaj.com/printeri-c3134/canon/pixma-mp250-p38636475/ - дадоха ми го от виваком с лаптопа но не ми трябва , куповах и допълнително кабел за пц то ( няма мастило) 40 лева (чисто нов не е иползван) 2. Булсат приемници - 20 лева бройката(+5 дистанционно). едното има дистанционно . - stb s1002 и dl-stb-s202 - 3.Видео карта Ati HD3650 256 mb ddr2 - до последно си работеше но седя доста време свалена - 20 лева - 4.Телефон LG gt 540 - дисплея му се прецака трябва се смени иначе сичко си работи.Батерията държи около 5 часа на слушане на музика -20 лева. 5.Хард за лаптоп-640 гб .лаптопа изяде 1 тукат и харда се прецака -10 лева . 6.Мастила за принтер( нестават за горния) - 10 лева 1 вия ред ,15 втория(бройката) . снимки тук - http://upload-pictures.info/misc.php?showseries=MTkxRl81MDc3MDc1OCxFOUUxXzUwNzcwNzU4LDM5OThfNTA3NzA3NTgsNjk3MV81MDc3MDcxQSxFNzc4XzUwNzcwNzFBLEY4Q0VfNTA3NzA3MUEsRUM5QV81MDc3MDcxQSw4QTk3XzUwNzcwNzFB& За контакти Ицо - 0879428631 или skype - skidulls. Панагюрище .Ако някой дойде и вземе сичко 60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontonipz Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 LG то запазено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 4.Телефон LG gt 540 - дисплея му се прецака трябва се смени иначе сичко си работи.Батерията държи около 5 часа на слушане на музика -20 лева. Колега съжалявам, че не ти мина номера, но телефона няма проблемите които ти ми обясни по телефона и за които аз те питах. Некоректно постъпи написал си в темата първо, че дислея не работи, но всъщност дисплея работи перфектно няма 1 изгорял пиксел като го гледах.Питах те по телефона какъв е проблема ти каза не работи "тъча". В крайна сметка се разбрахме по телефона, че само това не му работи и всичко останало работело но уви и "тъча" (дигитайзера) се оказа, че работи. Не го приемай като заяждане, но проблема ти е софтуерен и телефона е отварян и в ужасен вид не лош, а ужасен.Тъй като телефона не заслужава парите си защото проблема може да е неотстраним си платих доставката до мен и ти го върнах. Предлагам ти силно да коригираш цената на телефона преди да го продаваш. АЗ давам 10 лева за него, ако си съгласен ОК прати го отново като този път доставката е за твоя сметка за това, че постъпи некоректно първия път. Ако не Успех с продажбата. Тъй като не искам да генерирам поредица от спам в темата ти от други колеги ако има нещо за коментиране друго в раздела за "Коментиране на проблемите в КУПУВА/ПРОДАВА" във форума съм писал може да пишете там и евентуално да ме критикувате за писаното от мен. С написаното по горе обосновавам защо давам 10 лева за телефона. Благодаря ! Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontonipz Posted October 15, 2012 Author Share Posted October 15, 2012 Колега съжалявам, че не ти мина номера, но телефона няма проблемите които ти ми обясни по телефона и за които аз те питах. Некоректно постъпи написал си в темата първо, че дислея не работи, но всъщност дисплея работи перфектно няма 1 изгорял пиксел като го гледах.Питах те по телефона какъв е проблема ти каза не работи "тъча". В крайна сметка се разбрахме по телефона, че само това не му работи и всичко останало работело но уви и "тъча" (дигитайзера) се оказа, че работи. Не го приемай като заяждане, но проблема ти е софтуерен и телефона е отварян и в ужасен вид не лош, а ужасен.Тъй като телефона не заслужава парите си защото проблема може да е неотстраним си платих доставката до мен и ти го върнах. Предлагам ти силно да коригираш цената на телефона преди да го продаваш. АЗ давам 10 лева за него, ако си съгласен ОК прати го отново като този път доставката е за твоя сметка за това, че постъпи некоректно първия път. Ако не Успех с продажбата. Тъй като не искам да генерирам поредица от спам в темата ти от други колеги ако има нещо за коментиране друго в раздела за "Коментиране на проблемите в КУПУВА/ПРОДАВА" във форума съм писал може да пишете там и евентуално да ме критикувате за писаното от мен. С написаното по горе обосновавам защо давам 10 лева за телефона. Благодаря ! Поздрави. Да забравил съм да пиша ,че тъча не бачка .Носих го в сервиз както казах и там ми искаха 50 лева.Какво некоректно съм постъпил 20 левва го пуснах , казах че не е изправен кво повече искаш за 20 лева чисто нов ли да е ? Телефона го изпратих за коша . Видео картата Продадена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontonipz Posted October 22, 2012 Author Share Posted October 22, 2012 Сичко продадено .темата е за коша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.