TuiTo Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Колеги, става въпрос за АТХ захранване купувано от ЕРА преди време - средно евтино, т.е. не е било най, най ..... Марката е ТрендСоник и се води 450 Вт. Целта е да захранва не ПЦ а друг консуматор като искам да ползвам само 12-те Волта. На захранването пише че при 12 В трябва да дава до 26 А. Предварително ми беше ясно, че толкова не може да даде. На мен ми трябват 12-14 А но повече от 8 А реално не мога да получа. Консуматора го връзвам през амперметър към по-мощно захранване или акумулатор и нормално си черпи 13-15 А. Надявах се да ползвам ПЦ захранване за тази цел, но засега не ми се получава. Въпроса ми към по-знаещите за ПЦ хардуера е - пълна лъжа ли е това което пишат китайците по стикерите или аз нещо не съм свързал правилно. Сега всички 0-ли /жълти/ съм ги свързал накуп и същото е с +12 /червени/. Напрежението преди да го натоваря е 12,3 В а след това "кляка" под 11 В. Възможно ли е да има някаква защита, която да сработва защото не ползвам всички или някое от напреженията и затова да не получавам повече? Благодаря предварително на отзовалите се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.