monti_29 Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Търся гофре за подземно прекарване на кабели (фи)63мм.Трябва ми около 70 сантиметра.Никоя фирма,която продава такива в Пловдив не иска да ми отреже от ролката. Ето за това става дума: http://www.elkab-bg.com/page.php?n=168238&SiteID=674%201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Търся гофре за подземно прекарване на кабели (фи)63мм.Трябва ми около 70 сантиметра.Никоя фирма,която продава такива в Пловдив не иска да ми отреже от ролката. Ето за това става дума: http://www.elkab-bg.com/page.php?n=168238&SiteID=674%201 Иди в Елект, при ванко пудев. Той и 1мм ще ти отреже. Намира се в бившия младоженски дом до бившия магазин Молдавия. Във Филкаб също ще ти отрежат, предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 Иди в Елект, при ванко пудев. Той и 1мм ще ти отреже. Намира се в бившия младоженски дом до бившия магазин Молдавия. Във Филкаб също ще ти отрежат, предполагам. Благодаря колега за информацията.Но там няма каквото търся.Инче щяха да отрежат колкото ми трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Благодаря колега за информацията.Но там няма каквото търся.Инче щяха да отрежат колкото ми трябва. Къде го има това гофре и не искат да ти отрежат? Ако имам позиции там, ще ти съдействам... пък ако стане. Пиши и точния модел и производител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted October 11, 2012 Author Share Posted October 11, 2012 Къде го има това гофре и не искат да ти отрежат? Ако имам позиции там, ще ти съдействам... пък ако стане. Пиши и точния модел и производител. За сега няма да те ангажирам.Имам обещание от познат,че ще намери. Благодаря за разбирането! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Гофрето намерено! Темата-за триене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.