Jump to content
BulForum.com

Търся заем до 400 лв

Recommended Posts

Колега, фирмите за бързи кредити не са банки - одобрението става за 2 - 3 часа максимум предполагам.

А ако не върнеш парите на човека, ако приемем, че някой ти даде на заем, на него после дали ще му се занимава да си ги търси.

Нищо лично, всеки от нас е бил в такова положение.

Колега, фирмите за бързи кредити не са банки - одобрението става за 2 - 3 часа максимум предполагам.

А ако не върнеш парите на човека, ако приемем, че някой ти даде на заем, на него после дали ще му се занимава да си ги търси.

Нищо лично, всеки от нас е бил в такова положение.

Няма проблеми колега паписал съм каквото трябва ако има някой който може да помогне добре ако не здраве да е работата не е на живот и смърт

Търся заем - 400 лв връщам 450 лв до край на месеца - за закупуване на лаптоп -Пловдив скайп - nikdim69 -0886182221 - Ники

Нямаш никакви проблеми за такъв заем ако лаптопа е нов и е на цена над 800 лева.

Купуваме го на мое име, остава при мен и след края на месеца ми даваш 450 лева и си го прибираш или лаптопа си остава при мен ако случайно не си върнеш заема.

При интерес може да ми пишеш на ЛС.

Какво да заложа мога да разпиша нещо като договор или незнамtounge.gif

Подготви си договор с условията ми и ще го подпиша. Ако желаеш да се завери при Нотариус - също няма проблем. Разходите по заверката ще бъдат за твоя сметка.

Всичко може да стане със записна заповед. Отиваме при нотариус и за твоя сметка попълваме записната заповед и в края на срока отиваме и я анулираме. Пиши на лични ако си съгласен. Така и двамата ще сме спокойни.

Всичко може да стане със записна заповед. Отиваме при нотариус и за твоя сметка попълваме записната заповед и в края на срока отиваме и я анулираме. Пиши на лични ако си съгласен. Така и двамата ще сме спокойни.

Намерих човек който ще ми свърши работа - Благодаря на всички отзовали се

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...