mi6o_ Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Imam edin elementaren vapros.I toi e kade sudqt i nakazvat nqkogo bez toi da znae za kakvo e nakazan i vuz osnova na kakvo e slojeno nakaznieto eto az za 3 dena polu4ih ob6to 40% warns kato za purviq polu4ih edin super lakoni4no obqsnenie a za vtorite 20% dori ne polu4ih .Ako e vazmojno pone da mi obqsnite za kakvo sa mi vtorite.S tozai post iskam da se opla4a.Kakvi sa tezi stranni nakazaniq.Sega ako iskate moje da me globite o6te 40% i pove4e da ne moje da postvam zaradi tozi post oba4e az sam dlujen da se opla4a ako ima i drugi zasegnati da postnat tuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Кликни на процентчето си и ще видиш обяснение и на друго място Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 dobre misli6 li dreamer 4e obqsnie ot roda na : "Пуска безсмислени постове" ili pak "read posting rules" mi govori ne6to konkretno? Pak i kato gledam tiq 100% warn na screenshota kak nqma "Sedi6 i da si misli6, misli6 i si sedi6 i mn qsno 4e 6te zapochne6 da se chudi6 ot kakvo ti doide tva 100% pri takiva lakoni4ni obqsneniq ne sma li parv Dreamer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 dobre misli6 li dreamer 4e obqsnie ot roda na :"Пуска безсмислени постове" ili pak "read posting rules" mi govori ne6to konkretno? <{POST_SNAPBACK}> ] ami i az imah 60 % ot takiva bezmisleni raboti ,ama hubavo che pokrai novogodishnata amnistija dreamer pak se seti da mi go svali na 40 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 ами, mi6o_, то не е далече от акъла за какво са те наказали - днес си пуснал темата "Iskam da si namerq edna igra, trqbva mi spe6no" която са ти я затворили и са ти написали защо : защото такива желания се пускат на специално място (затова и "read posting rules", защото там това го пише) и втората причина е че играта я има вече, т.е. очевидно не си си направил труда да потърсиш преди да post-неш. с най-добри чувства, опитвам се да ти разясня, не се заяждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Ups mai e vreme da se izvinq istinata e 4e brat mi emi e zloupotrebil s nicka i e izpolzval da postva ot moe ime.Po princip az s igri ne se zanimavam i mn hora mogat da go potvardqt ufff.Kakvo da napravq predi zaradi nego be6e bannato ipto mi i ne mojeh da vlezna v foruma.Ts kajete mi kakvo da go pravq toq brat ni6to ne pomaga nito boi nito seriozen razgovor daite nqkoi advice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Купи му един сладолед и един шоколад и му кажи, че ако това се повтори отново повече никога няма да го зарадваш с лакомства Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ups mai e vreme da se izvinq istinata e 4e brat mi emi e zloupotrebil s nicka i e izpolzval da postva ot moe ime.Po princip az s igri ne se zanimavam i mn hora mogat da go potvardqt ufff.Kakvo da napravq predi zaradi nego be6e bannato ipto mi i ne mojeh da vlezna v foruma.Ts kajete mi kakvo da go pravq toq brat ni6to ne pomaga nito boi nito seriozen razgovor daite nqkoi advice? <{POST_SNAPBACK}> LOCK WINDOWS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Купи му един сладолед и един шоколад и му кажи, че ако това се повтори отново повече никога няма да го зарадваш с лакомства <{POST_SNAPBACK}> hahahah ami dnes mu kupih a toi vi6 kakvo napravi.....am misleh 4e e porasnal vse pak na 14 godini a da prai takiva prostotii.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 и сестра ми много проблеми ми прави но поне компютъра квото кажа тва става. не ми бара моите работи. щото като и кажа че трия мирката и изпада в някъв странен транс в който хем е ядосама хем ще направи квото и кажа hahah ami trudno toi e informatik....toest zanimava se s informatika i daje uima dosta nagradi v vuzrastova grupa do 9 klas i ako go napravq nqma da e mn priqtno za nikoi...poneje toi izpolzva pcto osnovno уф хич не си късметлия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 LOCK WINDOWS. <{POST_SNAPBACK}> hahah ami trudno toi e informatik....toest zanimava se s informatika i daje uima dosta nagradi v vuzrastova grupa do 9 klas i ako go napravq nqma da e mn priqtno za nikoi...poneje toi izpolzva pcto osnovno Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Eto ti edin suvet ot men,predi da stanesh ot PC-to si svali VGA-to puk ako ti e na dunoto si svali HDD-to i si 6 nomer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 kvo se oplakvate ue ....stiga da ne e moderated rejim as nqmam protif i 80% da sum...vajnoto e show da stava i bira da ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 6ти дам аз на теб едно 6оу еи ся ...ти за тва имаш 60 ....dreamer я му даи о6те 20 нали иска да кефи на 80 ..a за бира си малък о6те :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Eto ti edin suvet ot men,predi da stanesh ot PC-to si svali VGA-to puk ako ti e na dunoto si svali HDD-to i si 6 nomer. <{POST_SNAPBACK}> hahah ami tva obqsniavam 4e na nego pcto mu trqbva pove4e otkolkoto na men:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Прави си логауг, след като си ползвал форума и няма как да ти използва ника, освен ако не си му казал паролата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Прави си логауг, след като си ползвал форума и няма как да ти използва ника, освен ако не си му казал паролата си. <{POST_SNAPBACK}> ami az polzvam edin pass za vsi4ko i tam mi e gre6kata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Който не иска warn, да погледне forum rules. Еееей там горе в левия ъгъл са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 ami az polzvam edin pass za vsi4ko i tam mi e gre6kata.... <{POST_SNAPBACK}> Ми смени си я Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Uchete se ot greshkite si i gledaite da ne gi povtarqte - vie ste na 40-60 % warn i se oplakvate, chak i tema ste napraili Ako bqhte na moeto mqsto shtqhte da se hvurlite ot terasata sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 tc, недей така, че създаваш грешно впечатление с твоя измислен warn level closing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.