Sayonara Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 С няколко думи: Не съм фирма, работя на свободна практика. Имам много проекти и често ми трябва помощ, понеже времето не стига, за да се довърши на време конкретен проект. Особено когато са няколко. Търся човек ( дизайнер, програмист или SEO специалист ) , на който мога да разчитам, когато става дума за спазване на сроковете. Най-важнто за мен е да се спазват сроковете. Искам човекът да е с опит, да е запознат на средното ниво със: - php / mysql - zend, codeigniter ( може и други php frameworks, но с тези главно работим ) - jquery/mootools - html5/css3 - seo оптмизация - да е запознат с някои от следните CMS системи: ( magento, oscommerce, wordpress и други ... ) Просто грубо съм нахвърлил какво търся. Не ме разбирайте погрешно, че търся човек, който да е ГУРУ в изброените области. Мога да работя с един човек във връзка с дизайните, с друг относно опитимизацията на сайтове, с трети относно разработка и програмиране и т.н. Въпроса е човека да си разбира от работата и да мога да му се доверя, в това което той върши. Относно парите ... Разбираме се да направите част от проекта и съответно получавате този процент ( 20% , 30% , 40% до 50% ) от крайната сума. Подробности за тези, които са заинтересовани наистина, ще има когато започнем да говорим относно конректен проект и това, кой какво може, как смята да го направи и колко време ще му отнеме. Не искам да ми пишат хора, които смятат да работят "на парче" ... Повтарям, търся партньори с които мога да работя в дългосрочен план и да направим дори нещо по-голямо, времето ще покаже ... Пишете ми на pixel.forest@yahoo.com Не искам CV-та, не ме интересува възраст или образование, а опит и практика ... Който желае, може да ми изпрати на посочената поща в резюме какво може да прави и какво владее и разбира се конкретни резултати ( ако е свързано с SEO ... ) или конкретни проекти/дизайни. Ако имате въпроси, отговарям само на посочената поща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.