stonybg Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Продавам Компютърна Конфигурация със следните параметри: Процесор (CPU) - Intel E2200 - 2,2 GHz Дънна Платка (MB) - 945GCM-S2L Памет (RAM) - 2GB DDR2/800 Видео Карта - Интелско Вградено на Дъното Твърд Диск (HDD) - 150GB Hitachi Оптично устройство: DVD/CD RW LG Захранване (PSU) - чисто ново 450w Компютъра се намира в г. Пловдив Компютъра се продава само като конфигурация. Причината за продажбата Ъпгрейд на компютрите в офиса. Компютъра работи без забележки и частите му са в идеално състояние направена му е профилактика (почистен е от праха проверени са вентилатора на процесора и захранването в идеално състояние са) . Прилагам снимки на CPU-z Доставка в рамките на града от мене а за страната с куриер за сметка на Купувача Давам Опция за тестване Цена на конфигурацията: 200лв 230лв 250лв. Контакти на лс или на тел. 0888335722 - Стоян (на лс може да има малко забавяне на отговора тъй като почти постоянно съм в движение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
quakes Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Пиши ми ЛС, ако решиш да го продаваш на части Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 дънната платка Gigabyte ли е? ако е и решиш да продаваш на части, имам интерес. сега видях, че дъното е гигабайт ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonybg Posted October 3, 2012 Author Share Posted October 3, 2012 Съжалявам продава се само като конфигурация. дънната платка Gigabyte ли е? ако е и решиш да продаваш на части, имам интерес. сега видях, че дъното е гигабайт ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KevinPrince10 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Аз пък се интересувам от рама. Ако решиш да продаваш на части - аз съм човека за рама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonybg Posted October 4, 2012 Author Share Posted October 4, 2012 хора моля ви четете Продава се като конфигурация Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonybg Posted October 8, 2012 Author Share Posted October 8, 2012 Нова цена 230лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stonybg Posted October 10, 2012 Author Share Posted October 10, 2012 Нова Последна Цена 200 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.