Zrockbg Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Lonsdale leather training gloves. цвят - черен цена 8 лв Връзка с мен - ЛС Когато намалявате цени - винаги оставяйте и предишните, за да се вижда хронологията на редукцията. При неспазване - темата се затваря без предупреждение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Давам 6 лева след проба, при положение че нови са 12,60 лева. ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Нова цена - 10 лв Bulgaran хубаво са 12.60, но като сложиш 4-5 лв за доставка, пак ще ти излязат доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Bulgaran хубаво са 12.60, но като сложиш 4-5 лв за доставка, пак ще ти излязат доста. От 6 месеца съм се заканил да сменям мойте ръкавици с които карам вече 2 години, и са пред разпадане . Купил съм ги от МЕТРО за 6 лева. Ми просто няма да дам 20 лева за ръкавици а ще ида да си взема пак от МЕТРО за 6 лева. Офертата ми беше реална, така че ти решаваш на теб ли да дам 6 лева или на МЕТРО. Честита нова година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Крайна цена 8 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Крайна цена 8 лв 7 лева и си стискаме ръцете, все пак имам 10 лева пътни до Пловдив. Пък и може да не ми станат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shm1ps Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Купувам ги ! 0 осем осем 5 осем 4 9 осем 5 1 стрелни да ти звънна да ми кажеш къде трябва да дойда поздрави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.