Jump to content
BulForum.com

Как да синхронизирам РС със лаптоп??

Pisach

Recommended Posts

Имам РС и лаптоп и въпроса е как да се синхронизират данните (офис документи, адрес бууци и т.н.) от лаптопа със стационарното РС? Като връзката между двете може да бъде, директна с USB кабел или мрежова по UTP, като втората е за предпочитане.... 10х предварително.

Какво означава "синхронизация на 2 PC-та"  :confused

Работя на РС-то по 5-6 документа, идва уикенда и отивам някъде с лаптопа, и доработвам въпросните документи. Като се върна трябва да продължа работата на Рс-то. Балъмския начин е да ги презаписвам всеки път, но знам, че има софтуер, който следи за промяна във файловете и ги синхронизира между РС-тата.....

Briefcase на Уиндоус не е ли точно за това? Доколкото си спомням действаше точно така. Поставените в него документи се синхронизираха май автоматично веднага щом има връзка м/у машините и когато се засече промяна. Но не съм запознат как точно ставаше. Порови за него.

Right Clic>New>New Briefcase. Предполагам ще се оправиш. И аз не знам как точно става но съм сигурен че куфарите са за това. Успех. :)

Right Clic>New>New Briefcase. Предполагам ще се оправиш. И аз не знам как точно става но съм сигурен че куфарите са за това. Успех. :)

Ей това май търсих...нещо ми се губеше този куфар.... ;)

Офтопик да ти кажа, че ако си се запътил към морето, по южното черноморие има 802.11b мрежа.

Къде по-точно? Предполагам, че ще е около **** хотели ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...