Pisach Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Имам РС и лаптоп и въпроса е как да се синхронизират данните (офис документи, адрес бууци и т.н.) от лаптопа със стационарното РС? Като връзката между двете може да бъде, директна с USB кабел или мрежова по UTP, като втората е за предпочитане.... 10х предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Какво означава "синхронизация на 2 PC-та" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Какво означава "синхронизация на 2 PC-та" <{POST_SNAPBACK}> Работя на РС-то по 5-6 документа, идва уикенда и отивам някъде с лаптопа, и доработвам въпросните документи. Като се върна трябва да продължа работата на Рс-то. Балъмския начин е да ги презаписвам всеки път, но знам, че има софтуер, който следи за промяна във файловете и ги синхронизира между РС-тата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Dnes 4etah to4no podobno ne6to samo 4e za FTP sarvar. Zna4i tam be6e pokazano - s wget.Sa6to taka se spomena i rsync.Do kolkoto znam ima rsync i za Windows. ---------------- Eto tova e izto4nika: LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Briefcase на Уиндоус не е ли точно за това? Доколкото си спомням действаше точно така. Поставените в него документи се синхронизираха май автоматично веднага щом има връзка м/у машините и когато се засече промяна. Но не съм запознат как точно ставаше. Порови за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Right Clic>New>New Briefcase. Предполагам ще се оправиш. И аз не знам как точно става но съм сигурен че куфарите са за това. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 a az po princip se interesuvam kak da gi svarja Usb cable. s kva programa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Right Clic>New>New Briefcase. Предполагам ще се оправиш. И аз не знам как точно става но съм сигурен че куфарите са за това. Успех. <{POST_SNAPBACK}> Ей това май търсих...нещо ми се губеше този куфар.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Eto ne6to po vaprosa: LINK * -------------------- * izto4nik : http://forums.techbg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Офтопик да ти кажа, че ако си се запътил към морето, по южното черноморие има 802.11b мрежа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 1, 2004 Author Share Posted August 1, 2004 Офтопик да ти кажа, че ако си се запътил към морето, по южното черноморие има 802.11b мрежа. <{POST_SNAPBACK}> Къде по-точно? Предполагам, че ще е около **** хотели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.