THE STORM Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Здравейте, Поради принудителен upgrade(понеже дъното ми не хареса новата видео карта, която си купих) сега продавам почти всичко от старото PC. MB: Asus P5N-T Deluxe(nForce 780i SLI) CPU: Intel Quad Core Q6600 2.4GHz (само с дигането на FSB без проблем държи 3GHz) Cooling: Thermaltake Silent Tower RAM: 2x2GB Corsair 300лв. --------------------------------------- DVD-RW: LG GSA - H58N (записва и чете DVD9) - 20лв PSU: Thermaltake 550W - 60лв. Дъното, процесора, паметта и охлаждането са свалени директно от кутията без да се откачат едно от друго и като цяло искам да ги продам заедно. Охлаждането е много добро. Overclock-нат процесора в натоварено състояние повече от 55 градуса не дига. За Пловдив и Пазарджик може да се уговорим да се видим. За други градове - през ЕКОНТ, за сметка на получателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 Здравей. Ако решиш да ги продаваш поотделно се интересувам от паметта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted September 24, 2012 Share Posted September 24, 2012 какво пише на процесора:SLACR или SL9UM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 24, 2012 Author Share Posted September 24, 2012 Не знам, охлаждането си седи върху него и не мисля да го свалям засега. Знам само, че е от G0 серията. Имам купувач за дъното с чарковете по него както съм ги обявил, така че се свалят от продажба. Остават само записвачката и захранването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.