SEPIKO Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Телефона е Samsung Galaxy Ace S5830i характеристиките му можете да видите тук . Телефона е закупен средата на юли от Глобул с гаранция е беше купен за приятелката ми, но тя нещо не можа да свикне с него в перфектно състояние е. Снимки тук . Цена 250 лева с възможен разумен коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Ще те помоля да кажеш от каде си и да оставиш телефон за връзка... Ако си от Пловдив имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Телефона ми е в подписа От Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Колега, много се извинявам ако съм те подвел! Цената ми се видя 200лв. и затова писах, че имам интерес. Още един път моля да бъда извинен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEPIKO Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Продаден темата е за ключ :closed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.