mecanin Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Продавам играта "SmackDown vs Raw 2008" за PlayStation 2 Дискът е PAL издание + кутия и книжка. В перфектно състояние! Цена: 30 лв. За Пловдив и София - безплатна доставка! За страната, с Еконт, за сметка на купувача – пощенска пратка /3 лв/; куриерска пратка /6 лв./ Цецо 0899286730 tzvetan_ib@abv.bg или на лично съобщение skype:tzetzometzo http://www.youtube.com/watch?v=eEQyFNcYYVE&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galaxy1980 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 A,колега,ако смяташ да напълниш и този форум с обявите си ,както си направил и в много други,по-добре недей. Почти всички игри за Play Station 2 в магазини Pulsar са на 19,90 чисто нови. Има и някои на 29,90 ,но те са малко вече. Игрите втора употреба навсякъде са по 10 лева. А ти искаш по 30 и то за игри от преди години. Е тука всеки може сам да направи справка. Избирате си вид платформа и категории на игрите My link ЕДИТ 19:58. Администраторът е одобрил мнението ми,преди да го пусне. Кой кого подвежда,е под въпрос. Дори и да са Платинум ,това са оригинални игри,издадени втори път и продаващи се за 20 лева. Не че някой ги купува и на 20,но това е вече друга тема. Мнението ми не мисля,че е за бан,защото дава вярна информация за цени на нови и втора употреба игри от дълго наблюдаван от мен пазар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecanin Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 A,колега,ако смяташ да напълниш и този форум с обявите си ,както си направил и в много други,по-добре недей. Почти всички игри за Play Station 2 в магазини Pulsar са на 19,90 чисто нови. Има и някои на 29,90 ,но те са малко вече. Игрите втора употреба навсякъде са по 10 лева. А ти искаш по 30 и то за игри от преди години. Е тука всеки може сам да направи справка. Избирате си вид платформа и категории на игрите My link мнението ти е за бан, освен това подвеждаш хората! Игрите, които се продават в Пулсар са platinum, тоест копия. Игрите, които продавам са оригинални издания, като голяма част от тях не могат да се намерят в България! Моля, администраторът на форума да вземе мерки и да премахва подобни спам-мнения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecanin Posted September 16, 2012 Author Share Posted September 16, 2012 A,колега,ако смяташ да напълниш и този форум с обявите си ,както си направил и в много други,по-добре недей. Почти всички игри за Play Station 2 в магазини Pulsar са на 19,90 чисто нови. Има и някои на 29,90 ,но те са малко вече. Игрите втора употреба навсякъде са по 10 лева. А ти искаш по 30 и то за игри от преди години. Е тука всеки може сам да направи справка. Избирате си вид платформа и категории на игрите My link ЕДИТ 19:58. Администраторът е одобрил мнението ми,преди да го пусне. Кой кого подвежда,е под въпрос. Дори и да са Платинум ,това са оригинални игри,издадени втори път и продаващи се за 20 лева. Не че някой ги купува и на 20,но това е вече друга тема. Мнението ми не мисля,че е за бан,защото дава вярна информация за цени на нови и втора употреба игри от дълго наблюдаван от мен пазар. Отговарям ти за последен път и преставам да се занимавам. Игрите от Пулсар са PLATINUM - ако колекционер, които си събира игри желае да си закупи от тях, никой не го спира! Самият аз съм си купувал няколко заглавия от Пулсар, които така и не успях да намеря оригинални. Игрите, които предлагам са ОРИГИНАЛНИ и голяма част от тях, не могат да се намерят в България, както е във въпросната обява, в която спамиш! Това дали мога или не мога да пускам обяви по форумите не решаваш ти, мисля че като регистриран потребител имам пълното право да пускам обяви във форумите КУПУВАМ / ПРОДАВАМ, като въпросния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.