inherit.hit.bg Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Търся да купя, или да наема такова нещо за 25 дена за сестра ми, която ми е на гости. Задължително със сим карта, готово за ползване. Скоростите не са от значение. Предлагайте със цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Следните грешки бяха открити Потребителят inherit.hit.bg не може да получава нови съобщения вече Това лично съобщение не беше изпратено мога да ти предложа под наем. предпочитам обаче на лс. за съжаление такова не може да ти се изпрати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profiexpres Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 чукни ми на лично . работил съм с теб имам модем ан глобул с карта. ад ти го отдам за ползжане под наем Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 Взех от borracho, благодарности!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.