jecho Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Телефона е супер рехав....напрао си е БоМбоК <{POST_SNAPBACK}> за 280 лева телефона си е върха а за тази цена е направо отличен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 за 280 лева телефона си е върха а за тази цена е направо отличен <{POST_SNAPBACK}> Не му обръщай внимание Това е един приятел ,който леко се опитва да се заяжда с мен. Телефона му хареса ( между другото ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 От къде мога да си намеря упътване на Български или Английски? Ръководство на английски не лоши снимки прави. аз все пак си мисля, че nokia-та ще е по-добрия избор за мен. дано да не греша. единственото предимство на този пред нея е vga камерата и цветовете. даже резолюцията на nokia-та е по-голяма, което ме учудва тъй като останах с впечетлението, че motorola-та има по-голям display ::edit:: aaaa, грашка! display-a на моторолата е 128х160 т.е. е по-голям. тея отм-тел ме подведоха. sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Телефона му хареса ( между другото ) <{POST_SNAPBACK}> Освен да ми е харесал Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Освен да ми е харесал <{POST_SNAPBACK}> АХА и продължаваш......:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 хахахах.....ама разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 7, 2004 Author Share Posted August 7, 2004 Ръководство на английскине лоши снимки прави. аз все пак си мисля, че nokia-та ще е по-добрия избор за мен. дано да не греша. единственото предимство на този пред нея е vga камерата и цветовете. даже резолюцията на nokia-та е по-голяма, което ме учудва тъй като останах с впечетлението, че motorola-та има по-голям display ::edit:: aaaa, грашка! display-a на моторолата е 128х160 т.е. е по-голям. тея отм-тел ме подведоха. sorry. <{POST_SNAPBACK}> Много ти благодаря за упътването! Дано ми свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Надеждата ми остава в ония магазин дето ти казах. Другата седмица ще проверя пак! <{POST_SNAPBACK}> успя ли да намериш държача за две карти????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 e mersi vse pak da se pohwali6 kato q nameri6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Няма никъде Ако изкочи нещо ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.