CyberHill Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 ... и евентуален заместител със същите качества.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ползвам тази слушалка от един месец и сам доволен от това което предлага за цена от 300 до 340 лева получаваш чудесен дисплей 160x128 и качествена камера с max. разделителна способност 640x480 Казано накратко идеално отношение между цена и качество менога да ти препорачам алтернатива на тази цена мисля че това е един от наи евтините телефони в този клас имам предвид с качествена камера Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Ползвам тази слушалка от един месец и сам доволен от това което предлагаза цена от 300 до 340 лева получаваш чудесен дисплей 160x128 и качествена камера с max. разделителна способност 640x480 Казано накратко идеално отношение между цена и качество менога да ти препорачам алтернатива на тази цена мисля че това е един от наи евтините телефони в този клас имам предвид с качествена камера <{POST_SNAPBACK}> THANK YOU! Аз вчера се спуках от обикаляне по GSM магазините и аз мисля като теб V300 i v600 са скъпички , а като ги пробвах не правят кой знай ква по добра снимка! Ама май ще зема да си я купя тая Motorola и да се рахатясъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 да бе а Siemens CX65 доооста по-добър е а не е с много по-скъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 да бе а Siemens CX65 доооста по-добър е а не е с много по-скъп <{POST_SNAPBACK}> E да ама като гледам в get.gbg.bg e 431лв а Motorolata e 281лв. Благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Ама май ще зема да си я купя тая Motorola и да се рахатясъм <{POST_SNAPBACK}> Мисля че ще останеш доволен аз много се кефя на снимките като си ги сваля на PC-то изглеждат чудесно все още на сам отишал да ги изкарам в някое фото, но предполагам че резултата ще е повече от задоволителен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 30, 2004 Author Share Posted July 30, 2004 Купих си я Много ми харесват снимките които прави! Супер са! Незнам дали има зуум ама ще вида и това. Ти от къде си купи дата кабела? Аз днес проверих със софтуер е 35лв(USB е). Ама нямах пари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 и аз съм се замислил за такъв телефон .... дали си струва. двуомя се между него и Nokia 3200 и определено везните накланят към втория, заради радиото а и все пак е nokia независимо, че има по-малко цветове и по-малка разделителна спосбност на камерата ... освен това има IrDA и фенерче Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Купих си я Много ми харесват снимките които прави! Супер са!Незнам дали има зуум ама ще вида и това. Ти от къде си купи дата кабела? Аз днес проверих със софтуер е 35лв(USB е). Ама нямах пари . <{POST_SNAPBACK}> Първо да ти е честита новата придобивка зум мяма за тези кинти колкоз..... кабел си взех от кап.Райчо една сергиа около средата на пазара за 25 лева жицата работи идеално е ползвам я наи вече да си свалиам снимките абе овщо взето доволен съм ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 и аз съм се замислил за такъв телефон .... дали си струва.двуомя се между него и Nokia 3200 ... освен това има IrDA и фенерче <{POST_SNAPBACK}> Щом държиш да е НОКИЯ даваи ниама на какво да се чудиш хубав телефон е Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 31, 2004 Author Share Posted July 31, 2004 Мерси Ще се разгледам по кап. Раичо още днес , ако имам време. Софтуер от къде дръпна? Защото на кап. Райчо е без май Аз нещо немога да намеря и упътване , даже и на англйски, ако се сетиш нещо ще ти бъда благодарен. Иначе тоя телефон си срува парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted July 31, 2004 Share Posted July 31, 2004 Мерси Софтуер от къде дръпна? Защото на кап. Райчо е без май Аз нещо немога да намеря и упътване , даже и на англйски, ако се сетиш нещо ще ти бъда благодарен. Иначе тоя телефон си срува парите <{POST_SNAPBACK}> кабела е и със софт иначе на ето ТУК има всичко на Руски Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 Купих си кабел от капитана.... НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! СТАВА Кажи как да си ги долнлоадвам и да си ги save-вам едновременно или някакв трик та да става по бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Kagete ot kude moga da si kupia , za tozi model Motorola - prestavka za 2 sim cards. Pitah na edno miasto ama kazaha che shte imat nai rano drugata sedmica Thank's! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Купих си кабел от капитана.... НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! СТАВАКажи как да си ги долнлоадвам и да си ги save-вам едновременно или някакв трик та да става по бързо <{POST_SNAPBACK}> Чесно казано нямам идея как да става по барзо и аз се дразня чее далга процедурата но това е то.. Ако намериш приставка за две карти драсни два реда да кажеш от къде и на каква цена си я намерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Чесно казано нямам идея как да става по барзо и аз се дразня чее далга процедурата но това е то.. Ако намериш приставка за две карти драсни два реда да кажеш от къде и на каква цена си я намерил <{POST_SNAPBACK}> За преставката знам ,че става. И тук го пише : http://mobilesdot.co.uk/mobile-phone-acces...rola&model=E365 И за цената знам - 15лв е. Днес питах. Ама чак другара седмица ще докарат - евентуално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Ама чак другара седмица ще докарат - евентуално! <{POST_SNAPBACK}> ОК. Благодаря ти но кайи ако обичаш в кой магазин си питал да знам аз каде да тарся Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 ОК. Благодаря ти но кайи ако обичаш в кой магазин си питал да знам аз каде да тарся <{POST_SNAPBACK}> Ми магазина се намира точно между Авеню и св. Петка. Незнам как се казва. Обадих се по телефона в Германос , ама там се са чували че съществуват такива неща. Също така call-нах и в магазин Vega - там нямаха в момента. Сега чакам отговор от Jeff. Ако науча нещо ще пиша тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Ако науча нещо ще пиша тук <{POST_SNAPBACK}> ok. ще чакам за резулта Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 някоя снимка може ли да покажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Сега чакам отговор от Jeff. Никой да не прави тази грешка да отива в магазин Jeff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Телефона е супер рехав....напрао си е БоМбоК Link to comment Share on other sites More sharing options...
jecho Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 някоя снимка може ли да покажете? <{POST_SNAPBACK}> ето една 640x480 Мисля че никак не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 Днес обиколих абсолютно всички магазини за които се сетих ( вкл. и цялата главна) - Нямат , или чакат , или масово незнаят ,че съществува такова животно( толкова са и компетентни)! В Jeff ми казаха , че имали за 25лв , но при това устройство трябвало да се извади чипа от двете СИМ карти и да се сложи в нещо като издълбана обикновенна СИМ карта. При което не гарантирали , че при отрязването на чиповете , може тези СИМ карти да не тръгнат никога повече! Надеждата ми остава в ония магазин дето ти казах. Другата седмица ще проверя пак! edit: От къде мога да си намеря упътване на Български или Английски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.