Jasper Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Продава се: Опел Тигра 1998г. 1,4i 90кс + чип ОПТИЧЕН ТУНИНГ - УНИКАТ (ВАЛСПОРТ) 17 цола лети джанти "ZENDER" Спортни седалки "SPARCO" Волан "МОМО" спортни колани МОМО салон спортно окачванею цена:18 800 лв тел за контакти: 0898 506 148 e-mail:Jasper@abv.bg - снимки на колата можете да видите на посочения url адрес ili v www.mobile.bg http://opeltigra.hit.bg/tigra.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 твоя ли е тая кола ? виждал съм я (щом е уникат) да се мота и из наща махала та ... бе не е ли нестабилна ? щото на един завой доста се заклатушка. иначе е много готина а на колко км. е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 ima li klimatik ? 90 konia e ,a kolko otgore e s tunninga ? Edinijat airbag e jasno che e izvaden zaedno s volana , a tozi ot diasno mahnat li e ? P.S - Mnogo e gotina s tunniinga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 6-7 конски сили качва чипа при подобен двигател, така че не очаквай да е 120 . Иначе наистина добре изглежда външно. Тука разни хора ми разправят че я били купили за 3000лв от германия, била цялата смачкана, ама не от катастрофа ми някви били сложили маса върху нея и скачали Искали да и вземат затраховката хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 6-7 конски сили качва чипа при подобен двигател, така че не очаквай да е 120 . Иначе наистина добре изглежда външно.Тука разни хора ми разправят че я били купили за 3000лв от германия, била цялата смачкана, ама не от катастрофа ми някви били сложили маса върху нея и скачали Искали да и вземат затраховката хората <{POST_SNAPBACK}> eee moje i da e s ABT - 30 konia ,ama iavno e niakav dubaiski chip ! Po princip ne sam chuval mnogo dobri otzivi za Tigra , po-tochno za motora EcoTec ! Ami sega si misla neshto - taia Tigra kato gledam niama klima i v D moje da se vzeme za 2000 evro , a Valio Spoilera , teja spoleiri ne im iska poveche ot 3 -4 bona - spored men taia Tigra moje da se napravi sashtata za ne poveche ot 11 000 ! A i pod "unikat" ,razbiram neshto fabrichno "AMG" "Loriniser" "Edition" "Higline" vav Valsport mislia che ne biha otkazali na niakoi da mu napraviat 1 kam 1 spoileri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 изглежда супер готино на колко км викаш даи някви подробности ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 18 000 лева за такава анемична количка. OMG. предпочитам нещо японско да си тунинговам. иначе изглежда добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 eee moje i da e s ABT - 30 konia ,ama iavno e niakav dubaiski chip ! Ти от къде разбра че е с дубайски чип точно? Аз защото незнам какъв е, казвам по принцип каква мощност качват чиповете. Иначе 30кс в повече можеш да изкараш с чип ако колата има турбо, тая няма. Po princip ne sam chuval mnogo dobri otzivi za Tigra , po-tochno za motora EcoTec ! Аз имам Омега с Ecotec двигател и отзива ми е абсолютно положителен. Имаме я в семейството от 6 години, аз я карам от 1. Досега никакви проблеми не е имала с двигателя..нито един проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Аз имам Омега с Ecotec двигател и отзива ми е абсолютно положителен. Имаме я в семейството от 6 години, аз я карам от 1. Досега никакви проблеми не е имала с двигателя..нито един проблем! <{POST_SNAPBACK}> тая Омега даже дига 100 на втора Jasper не отговаряш на въпросите нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Аз имам Омега с Ecotec двигател и отзива ми е абсолютно положителен. Имаме я в семейството от 6 години, аз я карам от 1. Досега никакви проблеми не е имала с двигателя..нито един проблем! <{POST_SNAPBACK}> Vij zavisi i do kola ,zavisi i do zadkormilnoto ustroistvo ! Zavisi ima li gazova uredba ili ne , km i t.n. ! Ne sam kazal che vseki ecotek e bokluk , kazah che Tigra ne beshe tova ,koeto se ochakvashe ! a i naistina 18 sa baia parichki kakto kaza w00x ! Kolkoto do Omega-ta che vdiga 100 na vtora ako e 2.0 16V naistina e taka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Jasper,може би е сина на Valsport - било подарак по случай излизането от казармата на тинейджъра.....преди няколко месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasper Posted July 30, 2004 Author Share Posted July 30, 2004 pls obadete se na poso4eniq telefon za pove4e podrobnosti zashtoto nqmam vreme da otgovorq na vsi4ki. blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Оптичния тунинг ми харесва,добре е избарана,макар че още може да се желае,но все пак да не бъдем лакоми.Да наистина,какъв е чипът?А парите наистина са много за Тигра. Оффтопик:Абе не е зле да ти направят такъв подарък,макар че аз не възприемам такива неща за млади хора,които цуцат от мама и тати пари и нищо не са изкарали сами.А омегата е възможно да дигне 100,все пак аз със VW Polo дигам 80 на втора,тъи че няма невъзможни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.