ko4o Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Здравейте колеги Търся си "Wild screen" 22 инча по възможност Самсунг. Нямам претенции за ТФТ или ЛЕД но предпочитам лед Със или без гаранция няма значение важното да няма изгорели пиксели и да създава проблеми. Моля оставете ми предложения със снимка + телефон/скайп за контакт както и града в който се намирате (Предпочитам продавачи от Пловдив) Мога да предложа 140-160лв (в зависимост състоянието на монитора) Също мога да предложа две 17"-ки в перфектно състояние за замяна(Който се интересува ще дам информация) И не на последно място търся си Телевизор 42 инча по възможност "Full HD". Цена до 600-650лв. Не държа особено на марката но телевизори марка "Сони","Самсунг" са с предимство. Без изгорели пиксели или каквито и да е проблеми. Гаранция към телевизора не е задължителна. Благодаря за отделеното време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boskorp Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Здравейте колеги Търся си "Wild screen" 22 инча по възможност Самсунг. Нямам претенции за ТФТ или ЛЕД но предпочитам лед Със или без гаранция няма значение важното да няма изгорели пиксели и да създава проблеми ... Здравей, Имам Samsung S22A450BW 22" LED 16:10 250cd/m2 1000:1 (5 000 000:1) 5ms 1680x1050@60 VGA DVI-D HDCP Support - 160 лв Произведен е Юли 2011, но е внос от чужбина и няма гаранция, работи си нормално Ако си заинтересован ще направя снимки и ще ти ги пратя на ЛС от Варна съм, мога да го пратя по Еконт с 20% отстъпка от цената на куриерската услуга. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 аз мога да ти предложа това http://prodavalnik.com/prodavam-monitor-view-sonic-lcd-22-i5082235 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 сони 42 - 600 лв hd ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko4o Posted September 5, 2012 Author Share Posted September 5, 2012 Не знам колеги... Кьорави ли сте ? Не можете да четете ли ? Мисля че бях написал че нямам нужда от монитори с проблеми а също така съм обявил и цената която заплащам. След като офертите ви не съвпадат с изискванията ми не мога да разбера защо е този спам.. Все още очаквам предложения. сони 42 - 600 лв hd ready Пусни ми скайпа си или телефона на ЛС ако обичаш. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko4o Posted September 14, 2012 Author Share Posted September 14, 2012 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.