Melani Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Така... проблема ми е следния: 1.Компютъра ми е супер бавен, постоянно бъгва, засича и просто нищо не може да се прави на него като хората. 2.А днес се спънах в слушалките и сега при слушане на музика се чува самата музика, но когато почне да пее певеца, гласа му се чува като ехо... Очаквам помощта ви! Характеристика: Intel Pentium 4 CPU 2.66GHz , 512 MB Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jino_69 Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 От къде си? Дистанционна помощ ли очакваш? Ако инсталацията на Windows XP (предполагам по компютъра) е на повече от 3 години по добре нова инсталация. Така... проблема ми е следния: 1.Компютъра ми е супер бавен, постоянно бъгва, засича и просто нищо не може да се прави на него като хората. 2.А днес се спънах в слушалките и сега при слушане на музика се чува самата музика, но когато почне да пее певеца, гласа му се чува като ехо... Очаквам помощта ви! Характеристика: Intel Pentium 4 CPU 2.66GHz , 512 MB Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted September 2, 2012 Author Share Posted September 2, 2012 Щом не съм пояснила, значи съм от Пловдив!!! Забравих да спомена, че компа е преинсталиран преди 2-3 седмици. В началото си работеше супер, но след това пак почна да прави същите номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Няма проблем... преди мисля, че си бяхме писали и за един принтер... драсни лично ако искаш. Поздрави, Link to comment Share on other sites More sharing options...
prateli Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ако си хубавка и с чувство за хумор може да ме черпиш едно кафенце и да ти оправя проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Малко нетактично изказване от колегата prateli. Аз бих препоръчал рационално решаване на проблемите. Нов компютър, и разбира се Windows 7. Дори не е нужно и да е нов, но две ядра и 2+гб рам ще ти дойдат много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.