PhrozenCrew Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 Здравейте, Знаете ли места в Пловдив, където се продава покривна гофрирана ламарина. Намерих на едно място - в Маркита, но не знам дали цените и размерите са нормални: 90 x 200 x 0.5 cm = 20 лв на лист 90 x 250 x 0.5 cm = 25 лв 90 x 300 x 0.5 = 30 лв Нямам си на идея и колко ще се застъпват каналите на профила, защото не са дали размери. Интересува ме дали някъде няма размер: 100 x 250 Или примерно да режат листове с размери по поръчка? Предварително ви благодаря за всяка идея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Задължително се обади на фирма Хъс. Поне последно като купувах тяхната цена бе най-добра, освен това те са и производител и могат да ти нарежат листовете по твой размер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted September 6, 2012 Author Share Posted September 6, 2012 Задължително се обади на фирма Хъс. Поне последно като купувах тяхната цена бе най-добра, освен това те са и производител и могат да ти нарежат листовете по твой размер. Не можах да намеря тази фирма в интернет. Можеш ли да ми обясниш по-конкретно къде се намира. Предварително ти благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 ЕТО Търси базата в Коматево, там правят гофрираната ламарина. Като се обадиш те ще ти кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.