Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia Е7- Като нова !

Recommended Posts

Здравейте колеги, продавам споменатата nokia e7 ,която е като нова и има остатъчна гаранция 8 месеца .Купуван е от vivacom ,но не е кодиран.С нокия belle e , като преди няколко дни излезна нов update nokia belle refresh ,които беше планиран за някои от моделите. Проблеми по софтуера не съм имал никакви ! Дисплея си е с протектор ,които е почти като нов.Отпред телефона е неразличим от чисто нов,отзад има 2-3 леки драскотинки ,които почти не се забелязват!Клавиатурата работи перфектно и няма засечки или каквото и да било! Общо взето телефона е адски пазен и е в перфектно състояние ,давам с него и черен калъф.Намира се в Ботевград и изпращам с еконт с опция преглед и тест.Има само една забележка и тя е в слушалките , едната от тях мисля че лявата не работи другата свири перф.Цена 370лв с възможен лек коментар при сериозен интерес!Ако имате въпроси на ЛС .Благодаря за вниманието. Пропуснал съм да сложа usb-то и зарядното за снимката...

44376f5c3c10aabd.jpg

9ac7fdf0ab06f7e3.jpg

83c72fa9512bf416.jpg

1ac3f30ecd4ca6dd.jpg

Свалям цената до минималната за ,която бих го продал ,защото искам да взема нов и това зависи от продаването на сегашният ми.

цена 340лв

Ако някой проявява интерес , приемам и коментар ,но в рамките на разумното.Като съм проверил навсякъде колко вървят тези телефони сега и цената ,която съм обявил е наистина добра ;]

• 2 weeks later...

290лв крайна цена ;] Просто ще си взимам нов и този няма да ми е нужен. Цената вече е даже смешна за този телефон като се има в предвид всички др. обяви . Ако никой не го вземе ще го давам на родителите ми да го ползват . По добре от колкото да го дам за без пари...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...