JOVANI Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Po6tenski marki,po6tenski karti4ki i plikove patavuli i ne patuvali;fonokarti,zna4ki,medali,ordeni,snimki,kinder igra4ki,matchbox koli4ki,knigi,gramofonni plo4i,sabi,orajiq(stari pu6ki i pistoleti)stari ra4ni i djobni 4asovnici,moneti,stari predmeti . Mislq 4e tova sa ne6tata koito me interesuvat zasega i koito sabiram:)) Ako mislete 4e imate ne6to za men pi6ete i dano ne me pomislte za lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 MOJE DA MI PI6ETE TUK ILI NA E-MAIL-idmarkov@abv.bg NADQVAM SE SKORO NQKOI DA MI PREDLOJI NE6TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 аз ще ти предложа доста .. колкото изкопая и колкото си харесаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 аз ще ти предложа доста .. колкото изкопая и колкото си харесаш edit: ufff ne raboti butona delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 аз ще ти предложа доста .. колкото изкопая и колкото си харесаш edit: ufff ne raboti butona delete <{POST_SNAPBACK}> OK KATO NAMERI6 NE6TO PI6I I STE TI OTGOVORQ PO VAZMOJNOST NAI BURZO Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 az imam kam 100 fono karti.kato nqkoi sa ot predi 5-6 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVANI Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 az imam kam 100 fono karti.kato nqkoi sa ot predi 5-6 godini <{POST_SNAPBACK}> OK PI6I PM AKO ISKA6 DA SE RAZBEREM:)) T.E KAJI KADE DA SE SRE6TNEM I DA TI GI KUPQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.