donnyjc Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Очилата(ESPRIT) са чисто нови,пакетирани с номер-ЕТ17781(моделът)!Имат 100% UV защита,стъклата са синкави,който иска може да ги провери в някоя Оптика,водят се 130мм и вървят с кутийка! От Пловдив съм,цена 70лв и тел. за връзка 0886093333!Ето и линк със снимки,за повече въпроси по телефона! http://donnyjc.snimka.bg/other/esprit.697408 Link to comment Share on other sites More sharing options...
donnyjc Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 ПРОДАДЕНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 ВМИМАВАЙТЕ С ТОЗИ "КОЛЕГА" !!! Първо се извинявам на всички за ъп-ването на темата, но държа да предупредя за некоректно отношение от страна на продавача. Купих въпросните очила чрез познат, защото не съм в България, попитах изрично продавача дали са със стъклени плаки, което той потвърди. След като ги получих установих, че са с пластмасови плаки - имам пълен репорт от местна Оптика. Очилата са с висока защита, качествени са, не не са стакло на което държах. След като поисках да ги върна, което ми коства още едно пращане до България, "продавача" категорично отказа. Предложих му да ги върна в същото състияние и да му приложа и докумета от оптиката който показва че плаките не са стакно, но той каза, че така си мислил : az sum pricenil,4e e stuklo Мисля, че съм в пълното си право да поискам да ми бъдат върнати. Не че ще обеднея бе тези пари, а и очилата са хубави, но ме подрази отношението. Имаито го в предвид като имате вземане-даване с него. Аман от некоректни хора в форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.