-J-U- Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Zna4i trqbva mi PCMCIA za laptop.AKo na nqkoi ima takava molq da predloji cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 Zna4i trqbva mi PCMCIA za laptop.AKo na nqkoi ima takava molq da predloji cena. <{POST_SNAPBACK}> Kakuv PCMCI - taka kakto si go napisal e mnogo obshto kazano...to ima PCMCI Lan, USB, Hard, RAM ..na teb ko ti trebe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 sorry man.gre6kata e moq, trqbva mi LAN.Ama nqma da otkaja i ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted July 28, 2004 Author Share Posted July 28, 2004 A ti kvo ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Първо разбери дали ти трябва 16 или 32 битова, след това виж на www.sms.bg там има и от двата вида (с доставка за утре) и не са скъпи вече (35-50 лв). Може да провериш и по другите магазини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.