skuck Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 СПЕЦИФИКАЦИИ ВИДЕО-РЕВЮ Телефона е чисто нов, внесен от УК, за това - няма гаранция в България. Отворен е само за да се включи,отключи и тества дали всичко е наред и след това е изключен. Работи със всички оператори. Няма следи от употреба! Ето малко "представление" на възможностите не WP7 - YouTube Любопитно: Телефона е от малкото броики които подлежат на отключване на операционната система за да може да се инсталират "пиратски" програми, до колкото съм запознат телефоните които се предлагат сега в магазинната мрежа нямат тази възможност. Давам го в комплект със: 1. Оригинално зарядно (английски стандарт, но има преходник). 2. УСБ кабел. ЦЕНА: 310 лева. Възможен е бартер за игрова конзола. Пращам с Еконт. Давам опция за преглед и ТЕСТ! Гр. Добрич За връзка с мен: гсм:0883471335 0896842527; скайп - zeamgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 vsichki telefoni s WP podlejat na otkliuchvane na OS za instalirane na piratski programi za celta si plashtash 99$ na godina ili ti triabva .edu email ako imash predvid che e s hardware id pod .2.4 i s qualcomm bootloader-a sam zainteresovan ako moje lek komentar na cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Точно тва имам в предвид. И телефона е продаден отдавна на обявената цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.