Jump to content
BulForum.com

Kindle 4 Touch Wi-Fi

Recommended Posts

Миналата седмица си го поръчах през eBay , и след всички главоболия с митниците ми излезе 300лв

цената, за която бих го продал е 280лв продаден
при интерес - ЛС

Миналата седмица си го поръчах през eBay , и след всички главоболия с митниците ми излезе 300лв

цената, за която бих го продал е 280лв

при интерес - ЛС

Това ,че на теб ти е излезнал 280 не значи ,че неможе да се вкара от УК без митници за по малко пари. Помисли си над цената

Прав си...

Ще добавя , че офертата не е изгодна за хора, които умеят да си внасят стоки от УК или имат приятели в САЩ, които им пращат като подаръци !

На ясно съм с това и смятам, че би било нормално тези които имат интерес, да са също.

Ако някой знае някаква "врътка" за това как се взима въпросният четец по-изгодно нека обясни тук подробно , за улеснине на заинтересуваните. Обявената от мене цена ще остане такава и не подлежи на коментар.

Не знам защо му осирате на пича темата, ама тъй като съм си взимал доста неща от амазон и ми е лесно да проверя, да поясня:

1. От amazon.co.uk - цената е 109 Паунда, тури ги 270 лв. Не знам, да нямате приятели и в чейндж бюро, па да ви ги хващат по 2.20 лв. Да, ама ПРОБЛЕМ - не доставят до БГ. Да кажем, че си го вземеш до адрес в UK, остава само да си го докараш дотук за 10 лв и си на неговата цена.

2. От amazon.com(както аз купувах моя) - опа, currently unavailable. Нищо, да кажем, че има за 139 $, да кажем около 220.00 лв. Оттам продължаваме. Момчетата ти взимат още:

Shipping and Handling - 21 USD - 33.00 лв

Import fees deposit - 42 USD - 66.00 лв

Оттам чакаш, идва, отиваш на митница. Плащаш 20 лв за документите, после си плащаш мито, и си ти.

Освен това трябва да имаш и EORI номер. Не че се плаща, ама се чака.

Не знам как ми се занимаваше да го пиша това, ама наистина хора без интерес да ми гугълват глупости е много тъпо.

Ако някой знае някаква "врътка" за това как се взима въпросният четец по-изгодно нека обясни тук подробно , за улеснине на заинтересуваните. Обявената от мене цена ще остане такава и не подлежи на коментар.

Вече купих няколко за роднините ми от http://www.edepot-bg.com/

Лично моя е Nook с GlowLight - с доставката през Еконт ми излезе 340лв. Мисля, че Kindle Touch излизаше (пак с доставка до офис на Еконт) около 240 лв. Едепот дават и едногодишна гаранция, надявам се да не ми се налага да я ползвам.

Дано поста ми не се приеме като негативен. Иска ми се повече хора да разполагат с четци, защото електронните книжарници в БГ са много нагли и ни изнудват с цените на малкото и глупави книги, които предлагат. Често съм срещал цена на електронна книга да е в пъти по-скъпа от хартиен носител???!!!! Ако сме повече хора, някой може да реши, че това е наистина добър бизнес и да инвестира някой лев в него.

Цената на устройството е добра, от гледна точка на официалните цени на пазара тук.

Как ще ти излиза 240 лв, като нулевата цена в амазон е 220 лв?!

Аз поръчах 2 от тези със "Special offers". Между другото ме светнаха от форума на bg-mamma за тия цени. Сега ще потърся темата...

Ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637766.255

Можеш да видиш мнението на mijjjka. На него/нея Kindle Touch с рекламите са и го доставили за 223лв. Няма майтап, нама измама. Аз лично съм купил общо 4 буук-рийдъра от там за 2 месеца, а отделно зарибих и няколко колеги, които също си купиха. Тия без рекламите, както и моя Nook с подсветка са по-скъпи, но Киндъл без тъч с реклами можеш да си купиш и за около 180 лв. Отделно много изгодно излизат китовете с калъфчета и т.н.

Надявам се да не се приеме това мнение за спам.

Ако се интересуваш конкретно колко ще ти струва, просто направи запитване чрез сайта. Много лесно става, само им пращаш линк.

Изкушаващо е да се чете по диагонал...

Първо - аз никога няма да си взема с реклами. Въпрос на принципи - не съм лабораторна мишка и мразя реклами.

Второ - питай ги тези евтините, как стои въпросът с гаранцията!

После пиши, да ни просветлиш и нас.

Малко опит от първо лице:

Когато миналата година легнах на Kindle-a си и с лакът напуках дисплея, се обадих в Amazon и те изключително любезно ми обясниха, че щом е без да искам, те ще ми го заменят безплатно.

Колега наистина си се прецакал с този киндъл. Аз си го купих от БГ за 240 лева. Съжалявам, но наистина си се набутал здраво. Затова и аз не си го купих от Амазон. Но на колегата наистина му е струвало толкова. Съжалявам.

Кажи ми ти за гаранцията, кажи ми...

Всъщност нищо не ми казвай. Оспамихме темата. По-добре да ни затрият мненията!

Кой се набутал - набутал се. Говори се за съвсем различни неща, ама дейба български манталитет - само цената се гледа. Ако го имаше за 50 лв, ама един черен те муши отзад - само в България щяха да продават от тях!

Айде със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...