Jump to content
BulForum.com

Търся access point (wireless)

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци ...

След 10-15 дни ще ми трябва аксес пойнт (access point) за безжична връзка. Може и на usb нещо, ако има, но да не е много по-скъпо от PCI-ите. Ще ми трябва временно така, че после (след месец-два) продавача пак ще може да си го откупи обратно от мен, ако иска да си го запази за бъдещо ползване :rolleyes:

Претенции към марка и технически характеристики нямам, освен да хваща в другата стая :laughing: , че при тези арматури на архетиктурното строителство. Скороста не ме интерисува особено - много рядко да пусна някое стриминг-видео, така че доставчика ми на нет да му мисли като го "поздравявам", когато се наложи :rolleyes:

Ако някой има за продаване нещо такова да пише на лична или в темата, макар лесно да ми се откриват кординатите във форума.

• 2 weeks later...

Повдигам темата с надеждата, че все някой, който има подобна платка е пропуснал темата. :) след 2-3 дни вече ще ми е късно и навярно ще си взема от магазина или ще ползвам временно друга техника.

Здравейте, съфорумци ...

След 10-15 дни ще ми трябва аксес пойнт (access point) за безжична връзка. Може и на usb нещо, ако има, но да не е много по-скъпо от PCI-ите. Ще ми трябва временно така, че после (след месец-два) продавача пак ще може да си го откупи обратно от мен, ако иска да си го запази за бъдещо ползване :rolleyes:

Претенции към марка и технически характеристики нямам, освен да хваща в другата стая :laughing: , че при тези арматури на архетиктурното строителство. Скороста не ме интерисува особено - много рядко да пусна някое стриминг-видео, така че доставчика ми на нет да му мисли като го "поздравявам", когато се наложи :rolleyes:

Ако някой има за продаване нещо такова да пише на лична или в темата, макар лесно да ми се откриват кординатите във форума.

На теб май ти трябва не аксес поинт, ами безжична лан карта, а?

адаптер за безжична връзка, безжична ЛАН-карта или аксес пойнт - ролята им е една и съща :laughing:

Нека сега да не започваме да се обясняваме има ли разлика между PC poket + gsm модул и "smart" телефон ... а някой дори ги наричат PDA (personal digital assistant) ... та модераторите могат вече да затворят темата .. засега се оправих с нета :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...