muhaha Posted August 12, 2012 Share Posted August 12, 2012 Здравейте, търся си кутия за усилвател или развален усилвател. Размер на кутията двоен/троен рак, тип профи. Веднага илюстрирам със снимки от нета: Irni двоен рак СНИМКА Обертон троен рак СНИМКА Лат троен рак СНИМКА Лат двоен рак СНИМКА Очаквам предложения, като цяло ми трябва кутия + радиатори да си поместя в тях двата ми усилвателя (Quad 560 и Екселата). Така, че търся две кутии . Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Може и кутия от домашен усилвател, но предпочитам по-големи кутии че трансформатора ми е огромен за усилвателя който мисля да слагам в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anniss Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Имам един в нас който не работи ама нищо нз за него ако ти се занимава да минеш през центъра да го видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Имам Респром усилвател и плеър към него ( едно време са използвани за радио точките ) Усивателя е 120V(изходен високоволтов сигнал) Плеъра е с вградено радио и има касетофон ( пак респром като за ладите едно време ) Плеъра работи и има накраиници ( накраиника е преходник за усилвателя и захранване и антена ) Усилвателя няма накрайници - работи ( има захранване но букса за изходен сигнал нямам - само входен ) Въпроса е дали ти трябва само кутия, или цялата апаратура ( защото по отделно не се дава ) ако те интересува ми пиши на yordan.fikovski@gmail.com ще ти пратя снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Въпроса е че ми трябва кутия евентуално + радиатори. Радиатори с дължина минимум 25 сантиметра. Евентуално електроника в кутията но като скрабна... понеже не ми трябва и гледам и цената да е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosen_s Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 това може и да стане http://www.skrap.org/ad/view/Sharp-System-7700-2446 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anniss Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 ela do nas do go vidi6 moq skraben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.