Jump to content
BulForum.com

Кутия за усилвател / скрабен усилвател

Recommended Posts

Здравейте, търся си кутия за усилвател или развален усилвател. Размер на кутията двоен/троен рак, тип профи. Веднага илюстрирам със снимки от нета:

Irni двоен рак СНИМКА

Обертон троен рак СНИМКА

Лат троен рак СНИМКА

Лат двоен рак СНИМКА

Очаквам предложения, като цяло ми трябва кутия + радиатори да си поместя в тях двата ми усилвателя (Quad 560 и Екселата). Така, че търся две кутии ;) .

• 9 months later...

Може и кутия от домашен усилвател, но предпочитам по-големи кутии че трансформатора ми е огромен за усилвателя който мисля да слагам в нея.

Имам Респром усилвател и плеър към него ( едно време са използвани за радио точките ) 

Усивателя е 120V(изходен високоволтов сигнал) 

Плеъра е с вградено радио и има касетофон ( пак респром като за ладите едно време ) 

Плеъра работи и има накраиници ( накраиника е преходник за усилвателя и захранване и антена ) 

Усилвателя няма накрайници - работи ( има захранване но букса за изходен сигнал нямам - само входен ) 

Въпроса е дали ти трябва само кутия, или цялата апаратура ( защото по отделно не се дава :) )

ако те интересува ми пиши на 

yordan.fikovski@gmail.com

ще ти пратя снимки 

Въпроса е че ми трябва кутия евентуално + радиатори. Радиатори с дължина минимум 25 сантиметра. Евентуално електроника в кутията но като скрабна... понеже не ми трябва и гледам и цената да е добра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...