da_silva18 Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Противогазите са чисто нови и никога не са слагани . Имат талк по гумата . Филтрите и те са не разпечатвани чисто нови . ПГ-1 осигурява пълна защита на дихателните органи, лицето и хранителния тракт от действието на бактерии, вируси, аерозоли, отровни вещества и радиоактивен прах. Бързо и удобно поставяне и сваляне посредством 5 – точков гумен закрепващ елемент ЦЕНА 20лв. за 1 Бр за контакти ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da_silva18 Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 нова цена на противогазите - 15 лв за брой ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Купувам единия, пиши ми на ЛС да се уточним. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poorleno Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Здравей колега, В кой град се намират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 купувам другият противогаз! Сега ще ти дам телефона си на лично! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Ако колегата е разпродал двата противогаза ще бъда така нахален да предложа един и от мен ... мисля, че модела е същият като тези или поне много подобен. Цена същата - 15 лева ! Местоположение - Пловдив. При желание ще пусна моя нова тема със снимки на противогаза за да се види от желаещите и да не се разкарват излишно - в момента просто нямам време да се "разправям" подобни дейности. поздрави ... Атанас - за контакти на лична или търсете във форума. п.п. Още веднъж се извинявам на da_silva1 , че му се натресвам в темата, но офертата ми е в сила само , ако продавача си е продал противогазите. И още едно извинение към модераторите на форума, понеже знам, че понякога са "железни" по отношение на раздаването warn-ове, но често справедливи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da_silva18 Posted August 24, 2012 Author Share Posted August 24, 2012 Противогазите се продадени .. Скоро очаквайте още от тях . nacho1 няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.