Jump to content
BulForum.com

Продавам ПРОТИВОГАЗ

Recommended Posts

Противогазите са чисто нови и никога не са слагани . Имат талк по гумата . Филтрите и те са не разпечатвани чисто нови .

ПГ-1 осигурява пълна защита на дихателните органи, лицето и хранителния тракт от действието на бактерии, вируси, аерозоли, отровни вещества и радиоактивен прах.

Бързо и удобно поставяне и сваляне посредством 5 – точков гумен закрепващ елемент

c1dbe546830134e0.jpg

e257c3bf6691a3ec.jpg

ЦЕНА 20лв. за 1 Бр

за контакти ЛС.

Ако колегата е разпродал двата противогаза ще бъда така нахален да предложа един и от мен ... мисля, че модела е същият като тези или поне много подобен. Цена същата - 15 лева ! Местоположение - Пловдив. При желание ще пусна моя нова тема със снимки на противогаза за да се види от желаещите и да не се разкарват излишно - в момента просто нямам време да се "разправям" подобни дейности.

поздрави ... Атанас - за контакти на лична или търсете във форума.

п.п. Още веднъж се извинявам на da_silva1 , че му се натресвам в темата, но офертата ми е в сила само , ако продавача си е продал противогазите. И още едно извинение към модераторите на форума, понеже знам, че понякога са "железни" по отношение на раздаването warn-ове, но често справедливи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...