Jump to content
BulForum.com

free 1G mail account

BGigra4

Recommended Posts

Регистрирайте си мейл адрес, за да получите безплатно 1 GB. Ето ви и линка - walla

~mod. note~

Колко хубаво щеше да е и ти да си толкова "подробен", както съм аз в момента. Не мислиш ли? Или смяташ, че заглавието е достатъчно - за какво повече да се хабиш???!!

...само не мога да разбера за какво ми е тоя гигабайт. Аз 3М едва запълвам... Какво, да си складирам МП3 в пощата? Дайте ми някакви идеи, защото аз не мога да се сетя!

1 до ~mod. note~

Мисля че зад PC-седят интелигентни хора и още от Topic-а разбират за какво става въпрос за да им обеснявам в 10 реда.Това че на вас ви е проблем може спокойно да дообеснявате или като не ви е ясно да изтриете темата.

за Dreamer - радвам се че се справяш добре с китаиския на yahoo.com.cn или имаш покана за gmail.com защото аз нямам а и малко хора май имат и за последния (msn.com (регистрация през мсн explorer на win xp - 2gb) не всички ползват ХР включително и аз да не споменаваме за МСН.

така че нито сам се опитвал да се "втърка във форум средите" напротив мисля че вече съжалявам че сам ви дал някава според мен полезна информация

Да, но все пак много хора ползват XP и това ще им бъде полезно, а и моят пост не цели да помогне единствено на теб, а на всички, които биха могли да се възползват от това. Пък е възможно със по-стара версия за 98 (ако има) и ти да можеш да се справиш със задачата. При нужда.

А с покана за Google не е толкова трудно да се сдобиеш. Предполагам, че все някой от форума ще може да ти помогне, ако разбира се имаш желанието.

Да Dreamer не възприемаи моето мнение за заяждане а по скоро за пояснение на алтернативите (нали в това ме обвинихте"~mod. note~"),само че има хора и с 98 и с LINUX.

Има и още една алтернатива типично българска на mail.bg 1 GB за SMS от 2 лв-тя няма нужда от коментар май.

а ти sMARTBomber можеш да почнеш да ме ядеш веднага ,но от кръста надолу и внимавай какво може да лапнеш първо

BGigra4 при следващия такъв коментар за член на форума ще получиш официално предупреждение. Ако нещо някой те обидил има си ПМ - разберете се, излей си болката. Никой не е длъжен да ти чете глупостите. Бъдещи постове извън темата ще се трият. Всъщност като гледам всички постове тая тема няма смисъл да седи повече. Close.

Между другото от началото на другия месец, мисля, abv.bg усевеличават размера на мястото за поща с 25 мб, а това за чекмеджето - с 10.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...