w00x Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Ами, аз бих предпочел кабела за вкъщи, но за мобилно слушане от телефона бих си взел със синзъб. Но в случая....ще се взимат РЧ.По-нататък, някой ден като променя разположението на мебелите или апартамента може да си взема нещо читаво.Но сега-засега безжичните ще са най-подходящи. Други модели за обмисляне освен тези 4-те няма ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 (edited) Говорех приципно, кооо-ко-коо...че за мисир не знам как да го напиша.... Ангел, в този ценови клас друго май няма...освен този Филипс. Edited December 2, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Нищо не е на блутуут, не говори глупости. Ти съвсем за малоумни ни взе. Мисир, всичко е на блутуут с изключение на един модел само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Не говори глупости, мисир. Излагаш се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Не говори глупости, мисир. Излагаш се. Мисир, сайта на Сони www.sony.com вади само един RF wireless модел - MDR-RF985RK. Всичко друго е синия зъб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 (edited) Ами не. Имат 3 или 4 RF модела. Даже са цели 6. Ето: https://www.sony.bg/electronics/slushalki/t/slushalki-s-lenta-za-glava?features=home-wireless Edited December 2, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Сайтът не ме интересува, миналия ден гледах поне 5 модела на Сони като моя. Трябва ли сега да почна в полунощ да ги търся, защото си мисир? Моите да не кажеш, че и те са БТ? Тия дето ги гледа Митко на Сони и те ли са БТ? Спри да бъдеш мисир ЕДИТ: Мани го бе! Канадски мисир! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Остай, че е и петък...може да му е петъчно на човека....от обяд още... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Мисири с мисирите, на този континент Сони продават само един RF модел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2016 Share Posted December 2, 2016 Ама чакай сега, какво сме виновни ние, че си на грешния континент? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Мисири с мисирите, сега ме зарибихте да си ги взема тези слушалки. MDR-RF985RK ми идват $73 и се чудя дали да не си ги поръчам. 45 метра е обхвата. Ако не ми харесат, ще ги чукам по главата на Виден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 (edited) Прати ми ги...на половин цена... Ако уредиш и безплатен транспорт, цена няма да имаш. Edited December 3, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Мисири с мисирите, сега ме зарибихте да си ги взема тези слушалки. MDR-RF985RK ми идват $73 и се чудя дали да не си ги поръчам. 45 метра е обхвата. Ако не ми харесат, ще ги чукам по главата на Виден. Какви 45 метра бе, мисир? Моите са почти 10 годишни и имат 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Мисири с мисирите, на този континент Сони продават само един RF модел. Между другото, майтапа настрана ама поне в Щатите много неща взеха да ги продават доста по късно от колкото в Европа. Например автоматичните перални, еспресо кафемашините, фантата и още куп неща. В смисъл, нямам предвид, че Америка е изостанала, просто явно хората живеят по друг начин и не са имали нужда от тези неща, които в Еропа ги е имало почти всяка къща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Аз кат по-проЗД си поръчах Сонито дето Митко го е гледал. Първата ми поръчка от Е-маг... Засърбяха ме копитцата - ни могъ. Навремето взех моите от Деком за над 200, да видим по-новите и по-евтини с какво ще ме зарадват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Ами щях да се похваля, но нямах време..Та купих ги, 855RK.127 лева. Успях да ги прослушам около час време, с различни стилове музика.Със смесени чувства съм. Плюсове: Удобни и леки са.Нося очила и не получих дискомфорт на мястото на рамките.Копчето за регулиране на звука е на удобно място и е маркирано с малка пъпчица за по-лесно откриване.В мига, в който ги свалиш от главата се изключват веднага (лентата за глава играе ролята на ключ за вклюване и изключване), което предполага по-дълъг живот на батерията между зарежданията. Имат приятен звук с леко повдигнат бас(слушам без еквалайзери, всичко е изключено), което при Сони винаги ми е допадало.Идеални са за слушане на рок, електронна музика, рап, хип-хоп..., но на по-ниски нива на слушане. Минуси: Има ефирен шум, който се усилва с увеличаването на силата на звука.Принципно има три канала, но нямах време да ги проверя всичките. При по-високи нива на силата на звука, започват малко да "крещят", баса се поомазва и високите стават много агресивни.Проверено на рок и хип-хоп. По-нататък, ще споделя още информация, но при всички положения очаквах малко повече.Имал съм два чифта, доста по-евтини слушалки и при високите нива на звука нямаха такива проблеми.Не бих дал 159 лева.Купих ги за 127, но според мен може и да са по-евтини.Не бих ги препоръчал на феновете на качествена музика.Ще са разочаровани.Може би по-скъпите им модели са по-добри, но сега не мога да си позволя 600-700 лева. Лично аз към момента съм доволен, свободата да нямаш кабели около себе си е голям плюс.За целта, за която ги взех, вършат работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Минуси: Има ефирен шум, който се усилва с увеличаването на силата на звука.Принципно има три канала, но нямах време да ги проверя всичките. При по-високи нива на силата на звука, започват малко да "крещят", баса се поомазва и високите стават много агресивни.Проверено на рок и хип-хоп. По-нататък, ще споделя още информация, но при всички положения очаквах малко повече.Имал съм два чифта, доста по-евтини слушалки и при високите нива на звука нямаха такива проблеми.Не бих дал 159 лева.Купих ги за 127, но според мен може и да са по-евтини.Не бих ги препоръчал на феновете на качествена музика.Ще са разочаровани.Може би по-скъпите им модели са по-добри, но сега не мога да си позволя 600-700 лева. Лично аз към момента съм доволен, свободата да нямаш кабели около себе си е голям плюс.За целта, за която ги взех, вършат работа. Ефирния шум щеше да ме подлуди мен. Изкривяването на честотите при увеличаване на звука - също. Дано поне ефирния шум изчезне на различните канали. Аз имам 3 чифта. Моите не са 600-700лв/бр и не са безжични, но може да ги прослушаш при желание. 1 чифт затворени и 2 чифта отворени.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Благодаря за поканата, може да се възползвам по-нататък, като си обособя място, подходящо за кабелна периферия. Направи ми впечатление, че в определени моменти изчезваше за кратко, но през повечето време беше наличен. Като се знам какъв съм и мен сигурно ще ме подлуди в даден момент.Но за сега така ще карам.Така или иначе ги взех само за филми и игри чат-пат.За музиката мисля да инвестирам на първо време в едни по-качествени ОТ, пък после слушалките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Тия от Е-маг сериозна работа! През нощта направих поръчката, на сутринта в 8 ми се обадиха за потвърждение, преди малко слушалките пристигнаха. Чудех се защо са по-евтини от моите, дотук единствено виждам разлика в дока - тези зареждат контактно, докато старите ми зареждат безконтактно. Като цяло за мен това няма никакво значение, естествено, още повече че като замине фабричния модул минавам на ААА батерии. Митко, за да има ефирен шум, нещо при тебе дава смущения. Аз не съм имал такива проблеми. Получават се чак ако ида на покрива през 2 стени и 2 бетонни плочи. И там нямам смущения, но като ходя напред-назад се получават в зависимост колко бетон ме дели от дока. Но пък другото уникално на тия слушалки е, че можеш да ловиш чужд ефир. Така например на определено място горе прихващах разговорите на комшийка, която се обясняваше на тъпкача си в чужбина и просеше за парцалки от мола. Крачка встрани - слушам моята музика, крачка обратно - нейния ефир. Смях и чудо. Такова шоу с други слушалки не става. Това кривене на честотите също ми е странно. Досегашното ми Сони не позволяваше такова нещо, тъй като се саморегулира и не позволява такива неща. Ще видим сега тия дали го могат тоя номер. И това ти го казвам предвид факта, че изобщо не се занимавам да свалям музика и си слушам плейлистата в Ютюб. Разбирай каква шарения е. В смисъл не всичко е VEVO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Слушалките и модула се намират в едно помещение с пряка видимост. Разстоянието помежду им е 2, до 3 метра. Имам и рутер в стаята за безжичната мрежа. Ще пробвам и другите два канала, но на 3-ти канал шуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 1. Това не е нормално. 2. Кой те бие по главата да си на 3 канал? 1 и 2 какво им беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Нищо, просто реших от там да тръгна. Ще ги пробвам после. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Това кривене на честотите също ми е странно. Досегашното ми Сони не позволяваше такова нещо, тъй като се саморегулира и не позволява такива неща. Мисля, че се бъркаш. До сега не съм чувал за саморегулиране на честотите при увеличаване на звука. Всички говорители си имат лимит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Вероятно говори за саморегулиране на динамиката - почти всички Сонита го имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts