dertre Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Продавам ваучер за застраховка на стойност 300 лв. за 150 лв. Ваучера може да се ползва за всички застраховки (каско, застраховка на дома и т.н.) без Гражданска Отговорност. Само за региона на гр.Пловдив (трябва да присъствам на сключванете). Ваучера е към СДИ (те са брокер и застраховката може да се сключи с всичките компании с които работят). Ако застраховката е на по голяма стойност, може да се доплати на място при брокера (примерно на каско за 500 лв. се приспадат 300 лв. и плащате 200 лв.+ моите 150 лв.) Пишете ако имате интерес или въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Продавам ваучер за застраховка на стойност 300 лв. за 150 лв. Ваучера може да се ползва за всички застраховки (каско, застраховка на дома и т.н.) без Гражданска Отговорност. Само за региона на гр.Пловдив (трябва да присъствам на сключванете). Ваучера е към СДИ (те са брокер и застраховката може да се сключи с всичките компании с които работят). Ако застраховката е на по голяма стойност, може да се доплати на място при брокера (примерно на каско за 500 лв. се приспадат 300 лв. и плащате 200 лв.+ моите 150 лв.) Пишете ако имате интерес или въпроси. Ваучера важи ли при плащане на вноска по каско?Имам интерес,ако е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dertre Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Ваучера важи ли при плащане на вноска по каско?Имам интерес,ако е така... Не съм сигурен и ще проверя. После ще ти пиша ако може. При СДИ ли ти е каското на изплащане ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Не съм сигурен и ще проверя. После ще ти пиша ако може. При СДИ ли ти е каското на изплащане ? Да при СДИ към Армеец!Ще чакам отговора ти,ако е положителен го взимам 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordjo Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 колега дай телефон да се разберем имам интерес, ако още се предлага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.