VessK0 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Телефонът е пълен комплект - оригинали аксесоари + кожен калъф, само той ми струваше към 70лв! (СПРАВКА) Настоящата софтуерна конфигурация включва последни версии custom ROM Android 4.0.4 (руутнат) + custom tweaked kernel. Мога да инсталирам и настроя телефона по ваше желание. Има леки следи от употреба, като главните са ожулваниия в два от ъглите по рамката, както се вижда на снимките. Това се подменя, един такъв панел струва 15$, но нарочно не съм му купувал нов, просто няма смисъл поне за мен. Дисплеят е като нов запазен, прекрасни цветове и черно. Подчертавам че не страда от разпространения black clipping дефект, който е по повечето апарати!!! Закупен е от Германия за 1100лв, затова да се счита че няма гаранция, но аз ви давам 1 седмица мъни-бек време за тестове + пълна поддръжка от моя страна! Реални снимки: Цена: 650лв --> ПРОДАДЕН !!! ============================ От София съм, но обявата важи за цяла България! За контакти: скайп: vessk00, GSM: 0886538258 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.