liusi1978 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Здравейте колеги, Имам събрани буквите от играта с изключение на "Й" ! Ако някой има тази буква,а няма останалите предлагам да направим пълна партия и да вземем тези 1000 литра гориво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 На предната игра пак беше така. Това й май е отпечатано само на 1-2 човека. Хаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion_1 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 само пожелавам успех, че с тез цени на горивата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 буква 'Й' от играта е тази даваща 1000-та литра. аз например и не само аз, съм склонен да платя за нея другите букви са лесни за намиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Тая тема си е за чисто заключване. Нали се сещате че който има "Й" има 1000л Гориво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Интересно колко бихте платили за тая буква? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Интересно колко бихте платили за тая буква? при условиче че лесно се намира дизел по 1.80 до 2.00, нормалната цена за накуп е 1000 лв Тая тема си е за чисто заключване. Нали се сещате че който има "Й" има 1000л Гориво. познавам няколко човека със служебни коли. на тях това гориво не им върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 при условиче че лесно се намира дизел по 1.80 до 2.00, нормалната цена за накуп е 1000 лв познавам няколко човека със служебни коли. на тях това гориво не им върши работа Ами не може ли да я продам на някой който кара на бензин за 2000лв накуп(примерно)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Можеш, но 2000лв. накуп никой няма да ти даде, според мен. Виж за 1500лв., по-може някой да се навие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Не знам, до кога ще се връзвате на тия "игри"... Шанса да удариш 6-ца от тотото е по-голям, от колкото да ти се падне "Й". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Аз ако ми се падни буквата мислех тука да пусна тема и да ги купя останалите букви за по 5 лева. Едва ли който има буквата ще раздели с някой горивото Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Буквата "О" толкова ли лесно я намерихте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxmx Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Буквата "О" толкова ли лесно я намерихте? От 1-вия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Докато има балъци да се връзват ще има и такива глупави игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrockbg Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Докато има балъци да се връзват ще има и такива глупави игри Ела ми го кажи на 2-та билета преди 2 години за Мадона, 2-тa телефона от интернет сайтове за запознанства които си организираха игри за да припечелят потребители, фото апарата от Каменица и 2-та I pod-a от vkontakte.ru Има ли желание има и начин... само че в игрите на бензиностанциите естествено че няма лесен начин да спечелиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 1700 лв бих дал веднага за Й по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Здравейте ! :} Имах бухвата Й и всички останали, но не печелиш направо горивото а участваш в ТОМБУЛА и тогава може да спечелиш ! ! ! И един колега също ги беше събрал . но не успя да спечели . Така че и не се радвайте дори и да ви се падне Й Но ако ми се падне пак Й ще ви го продам с удоволствие , поне така печалбата ще ми е сигурна Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Здравей.... Ти ми дай буквата,а да видим дали не печелиш.....Изрично съм питал в поне 10 бензиностанции и навсякъде ми казаха че автоматично ми дават златната карта ако имам събрани всички букви!!!Никакви томболи,никакви простотии!!! Ако и за това лъжат...няма да ме видят повече в Лукойл ....А ако ти колега си говориш ей така си е отделна работа След като прочетох официалния саит: Що така си говориш бе колега.....Да изразиш мнение е едно,ама да казваш че си имал буквите и не си спечелил.... Ето ти си го пише официално в правилата на играта: Със събирането на 6 талона, съдържащи всички символи на думата ЛУКОЙЛ, участникът печели голямата награда, представляваща карта за зареждане на 1000 литра безплатно гориво, независимо от вида му Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Аз вчера разговарях с един познат, който бачка на Лукойл, на магистралата към Стара Загора. Обясни ми, че на един човек му се паднало Й, и веднага му дали Златната карта, даже не са му искали да има останалите букви, защото си ги имали на бензиностанцията Така, че определено няма томболи и т.н. Dubo, при условиче че лесно се намира дизел по 1.80 до 2.00, Дай малко насам от тая нафтичка щом се намира толкова лесно.. и по 2.20 ще ти я плащам, само да не е Корабна или Тракторна Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Мда...колегата lHaNNiBaLl стана малко за смях Имал бил Й и не му дали картата Стегни се малко колега и не се обаждай неподготвен!!! И аз говорих с управител на Лукойл и той ми гарантира същото:Имаш Й - веднага получаваш карта с 1000 литра Казах ти...дай ми буквата Й и получаваш на секундата 1700 лв..а аз отивам на томбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.