benfranklin Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Здравейте, Телефонът не е оригинален, но по нищо не се различава от оригиналния. Закупен е преди няколко седмици от Дубай. Не е ползван, само е разопакован и изпробван. Цена 250лв Намира се в Пловдив. За други градове пращам с куриер. За контакт тел: 0893303888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Колега дай повечко инфо/параметри ,де/,че само с снимки 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Колега дай повечко инфо/параметри ,де/,че само с снимки 250лв. Пишеш в Google iPhone 4S и си готов с параметрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
pivlaz Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Разпознава ли се през iTunes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Разпознава ли се през iTunes ? Да, всичко е изпробвано - работи като оригинален iPhone. Тази Replica изглежда и функционита точно като оригиналния модел (без никаква разлика). Няма по-добра имитация повярвйте ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 moje li da napishesh tehnicheskite parametri ili da dadesh niakakav sait koito si nameril v google kato napishesh iphone 4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 moje li da napishesh tehnicheskite parametri ili da dadesh niakakav sait koito si nameril v google kato napishesh iphone 4s link link link Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 ako tova e telefona koito prodavash niamam interes i moje malko da si opravish cenata poneje spored saitovete kadeto si dal e 120lv 130 edit: 4599 rupees = 66.62 euro = 130lv ako tvoia e made in oae i se razlichava po neshto ot tezi kitaiskite kadeto si dal napishi go poneje ako e ednakav s originala kakto tvardish shte go vzema pogledni harakteristikite na originala i na tvoia i kaji kade e razlikata - kamera, chipset, display, iOS ako niama razlika go vzimam oshte tazi vecher Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 ako tova e telefona koito prodavash niamam interes i moje malko da si opravish cenata poneje spored saitovete kadeto si dal e 120lv Къде видя 120лв. Купих го от Дубай за около 200лв (+-5лв). Колко да му търся. И винаги може да се направи малко пазарлък с цената надолу от моя страна. По българските сайтове варира между 250 - 300лв пак нов. Може по някой електронен магазин да го видиш 200лв обаче няма да го имат, защото са забравили да го махнат когато са продали последната бройка от преди една година като са имали още от първите реплики с по-малко приложения от сегашните. По-новите реплики като тази са модифицирани и поддържат почти всички приложения като на оригиналния. Има appStore, Game center, iCloud, iTunes, които старите реплики нямаха. Зазбира се нямат някои функции на оригиналния, които няма да ти влязат в употреба. И все пак това е реплика нали знаеш, че оригиналния струва около 1000лв. Къде са 1000 къде са 250 макар, че е дубликат. И този е дубайски не китайски Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Интересува ме телефона. Но може ли да опишеш точно кои функции ги няма. Не знам точно. Търсих в интернет сравнявайки спецификациите и на репликата и на оригиналния, но не можах да открия разликите, няма описания на всички спецификации, само основните ги има и те съвпадат изцяло. Един приятел ми даде негов оригинален, 2 часа се борих с тях в менютата, но не можах да забележа да има разлика по основните функции. Затова казвам, че приложенията, които ги няма (а те сигурно са минимални) въобще няма да влязат в употреба на никой ползващ телефона. Телефонът е запазен за сега до неделя за един човек, не от този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Добра вечер пичове искам да се обадя малко по-така. Продавача извинявай ходиш до Дубай по еди си ква причина (не ме интересува, твоя си работа) и носиш да продаеш нещо и да изкараш някви си 30-40лв ?? Много надребно играеш и ти се чудя за какво се мъчиш тук по форума и губиш толкова време в обяснения... Могат къде къде повече пари да се правят от такива ходения . Нищо лично просто споделям мнение, чудейки се. Жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Къде видя 120лв. Купих го от Дубай за около 200лв (+-5лв). Колко да му търся. И винаги може да се направи малко пазарлък с цената надолу от моя страна. По българските сайтове варира между 250 - 300лв пак нов. Може по някой електронен магазин да го видиш 200лв обаче няма да го имат, защото са забравили да го махнат когато са продали последната бройка от преди една година като са имали още от първите реплики с по-малко приложения от сегашните. По-новите реплики като тази са модифицирани и поддържат почти всички приложения като на оригиналния. Има appStore, Game center, iCloud, iTunes, които старите реплики нямаха. Зазбира се нямат някои функции на оригиналния, които няма да ти влязат в употреба. И все пак това е реплика нали знаеш, че оригиналния струва около 1000лв. Къде са 1000 къде са 250 макар, че е дубликат. И този е дубайски не китайски zdr koleega pakistan pari e 50 dollar as cem ot pakistan as kupik edin ot dubai tova monogo bavam telephone Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Телефончето се сваля от продажба. Ако може ключ на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascona Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 zdr koleega pakistan pari e 50 dollar as cem ot pakistan as kupik edin ot dubai tova monogo bavam telephone Ето това е ключа от бараката за тази тема!! П.С. За съжаление навсякъде има измамници... Заключвайте темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benfranklin Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Ето това е ключа от бараката за тази тема!! П.С. За съжаление навсякъде има измамници... Заключвайте темата! Ми то по тази логика Всички магазини където продават такива телефони трябва да са измамницили ли уееееее. Телефона се сваля от продажба за лично ползване, не да си губа времето за обяснения кое кво що. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.