Ruskia Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Pi4ove , ako moje nqkoi da mi pomegne. Zna4i GSM mi e Sony Ericsson T310 , imam si i kabel4e za kompa ( usb ) , oba4e imam problem . Ne moga da si namerq programka koqto da moje da izkarva failove ot telefona na kompa Ako moje nqkoi da mi kaje takava programa , 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мисля, че си има в сайта на СониЕриксон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мисля че програмата се казваше Sony Organizer! Има я по free-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 A mislq che vyobshte nqma takava, shtoto az sam s T230 i probvah sys sqkakvi raoti ne neshte, i posle prochetoh che nego potdyrja Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 floAt's Mobile Agent - когато се освободи място ще я кача, а ако не ти се чака пускай search насам-натам,защото аз не помня откъде я изтеглих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 George_131, недей да мислиш! Понякога не е много добре... Аз съм свалял програмата, пробвал съм я и знам че става! За името й съм 98% сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruskia Posted July 29, 2004 Author Share Posted July 29, 2004 Ами аз ще пробвам пък ще видим кво ще стане..... Все пак благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 George_131, недей да мислиш! Понякога не е много добре...Аз съм свалял програмата, пробвал съм я и знам че става! За името й съм 98% сигурен. <{POST_SNAPBACK}> A stava li za T230 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Не знам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 A някой знае ли дали изобщо могат да се изтрият вградените мелодии, игри и картинки? Паметта му е около 1 МВ, а тея са го натряскали с всемъзможни глупости които отнемат около половината от паметта. И от горе на това не могат да се изтрият. Наскоро видях че на Siemens има опция от която могат да се изтрият и вградените неща, та се зачудих и за Сони Ериксон дали няма нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 floAt's Mobile Agent - когато се освободи място ще я кача,а ако не ти се чака пускай search насам-натам,защото аз не помня откъде я изтеглих! много е добра програмката! имам я някъде тука из дисковете ама едва ли ще я открия иначе рулз - върши много и полезни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 A някой знае ли дали изобщо могат да се изтрият вградените мелодии, игри и картинки? Паметта му е около 1 МВ, а тея са го натряскали с всемъзможни глупости които отнемат около половината от паметта. И от горе на това не могат да се изтрият. НаскоАо видях че на Siemens има опция от която могат да се изтрият и вградените неща, та се зачудих и за Сони Ериксон дали няма нещо подобно. Не могат. Тъпо... Има и един друг момент- ако изтриеш някой файл, няма да ти го показва вече, обаче свободното място в паметта няма да се увеличи. След връщане на телефона в заводски настройки, той пак се връща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 MOBILedit! Имам чувство , че няма телефон който да не поддържа. Има всичко в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Да ама тази програма не ми дава достъп до картинките, игрите и мелодиите, а само до телефоните, смс и ммс-ите. А те не ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.